gagarinboy Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Искам да закупя два еднакви процесора на PIII с честота над 900 Mhz. Трябват ми за двупроцесорна машина. За предпочитане да бъдат на slot1. От Пловдив съм. За контакти тук на лична или на e-mail:[email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 не знам защо ама симисля, че за да подкараш Pentium 3 на slot 1 ти трябва преходник slot 1 ->fc-pga/2 (2 в зависимост дали си с тулатин ядро или копермине), разбира се може да избегнеш fc-pga2 -> като собственоръчно си моднеш fc-pga да подържа Tulatin. между другото имаме един целерон 1200МХц - Тулатин с 256кб L2 - 100fsb - предпоагам че с подходящ преходник може да се подкара на 1600MHz(12х133), цена - 10лв, за съжаление не мога да предложа преходник към slot 1, имам само FC-PGA -> FC-PGA2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 за да подкараш Pentium 3 на slot 1 ти трябва преходник... съществуват си перфектни п3-1000 слот 1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagarinboy Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 Благодаря на предложенията на двамата, но на мене ми трябват две еднакви PIII процесора, с които ще се изгради двупроцесорна машина. За предпочитане е да бъдат на slot 1. Очаквам предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.