CecoR Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Трябва ми десен халоген за Рено Меган 96г. Мисля ,че става и от Рено 19, но не съм сигурен. Имам един ляв излишен ( беше в колата като я взех ) другия си е на мястото. Търся да купя десен , или ако на някой му трябва ляв , то да направим бартер , бих доплатил някой лев. Давам до 25лв за здрав и оборудван халоген! В една от моргите са ги продали за 50лв двата - ляв и десен. Разбира се става въпрос за втора употреба. Ако на някой му се намира , да предлага! Може и без крушката , но да е здрав корпуса и стъклото. Не ми се обикалят моргите , проверих в три и нямаха , но в краен случай и това ще стане. Ето за това става въпрос , като този е ляв: Пишете в темата , на ЛС или тел. в подписа! Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Пробвай във форума на Рено. Има доста 19 ки, мегани и лагуни на части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.