Jump to content
BulForum.com

Търся метална плоча

Recommended Posts

Търся плоча от стомана/чугун или алуминий с размер поне 250 мм*250 мм*20 мм.

Плащам двойно на цена за изкупуване за скрап.

Може и от склад за вторични суровини - не ме притеснява.

Използвам случая да потърся контакти и с един колега от Стамболийски (май беше), който имаше такъв склад за изкупуване на метали, и на времето обменяхме информация за домашен мултимедиен проектор. Нека ми пише на лични, ако прочете обявата.

Ако някой има нещо подобно - нека пише.

Благодаря предварително.

Скрап има на ул.Георги Бенев -като идваш от Васил Априлов,свиваш не на ляво към шекера а на дясно и след 200 метра по Бенев от лявата страна ще видиш камарите които стърчат иззад оградата.Преди няколко месеца курс продава беше 50 стотинки за кило но сигурно се е вдигнало щото вече го купуват по 30 на някои места.

Другото место е като продължиш още малко по Априлов и стигнеш до отбивката за руския пазар,правиш обратен завой то е на самия ъгъл зад високи бетонни стени-преди горе доло същото време бай мангау там искаше по левче за килограм -успех

Друг пункт има на края на Ландос-на кръстовището с крайречна правиш десен завой ако идваш от светофара и то е на 20 метра от кръстовището-Гаро е мангала.

Успех

Имам такава плоча по тънка,но за сметка на това е по-голяма мисля че е 10-60-40.

Обади ми се на телефона в подписа ако има интерес все още!

Скрап има на ул.Георги Бенев -като идваш от Васил Априлов,свиваш не на ляво към шекера а на дясно и след 200 метра по Бенев от лявата страна ще видиш камарите които стърчат иззад оградата.Преди няколко месеца курс продава беше 50 стотинки за кило но сигурно се е вдигнало щото вече го купуват по 30 на някои места.

Другото место е като продължиш още малко по Априлов и стигнеш до отбивката за руския пазар,правиш обратен завой то е на самия ъгъл зад високи бетонни стени-преди горе доло същото време бай мангау там искаше по левче за килограм -успех

Друг пункт има на края на Ландос-на кръстовището с крайречна правиш десен завой ако идваш от светофара и то е на 20 метра от кръстовището-Гаро е мангала.

Успех

na purvoto mqsto koeto ti kazva ima i otdqsnata strana na 50m ot krustovi6teto :) otlqvo e na okolo 700 m

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...