DenisBeljata Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Търся плоча от стомана/чугун или алуминий с размер поне 250 мм*250 мм*20 мм. Плащам двойно на цена за изкупуване за скрап. Може и от склад за вторични суровини - не ме притеснява. Използвам случая да потърся контакти и с един колега от Стамболийски (май беше), който имаше такъв склад за изкупуване на метали, и на времето обменяхме информация за домашен мултимедиен проектор. Нека ми пише на лични, ако прочете обявата. Ако някой има нещо подобно - нека пише. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted October 14, 2009 Author Share Posted October 14, 2009 Възможно е и да не е изцяло плътна, а да има и оребрена част............ Ще съм благодарен, ако някой ме "светне" и за местонахождение на склад за скрап..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Скрап има на ул.Георги Бенев -като идваш от Васил Априлов,свиваш не на ляво към шекера а на дясно и след 200 метра по Бенев от лявата страна ще видиш камарите които стърчат иззад оградата.Преди няколко месеца курс продава беше 50 стотинки за кило но сигурно се е вдигнало щото вече го купуват по 30 на някои места. Другото место е като продължиш още малко по Априлов и стигнеш до отбивката за руския пазар,правиш обратен завой то е на самия ъгъл зад високи бетонни стени-преди горе доло същото време бай мангау там искаше по левче за килограм -успех Друг пункт има на края на Ландос-на кръстовището с крайречна правиш десен завой ако идваш от светофара и то е на 20 метра от кръстовището-Гаро е мангала. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat'Geni Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Имам такава плоча по тънка,но за сметка на това е по-голяма мисля че е 10-60-40. Обади ми се на телефона в подписа ако има интерес все още! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Пиши ми на skype и ще те уредя с плоча ако почерпиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietku Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Скрап има на ул.Георги Бенев -като идваш от Васил Априлов,свиваш не на ляво към шекера а на дясно и след 200 метра по Бенев от лявата страна ще видиш камарите които стърчат иззад оградата.Преди няколко месеца курс продава беше 50 стотинки за кило но сигурно се е вдигнало щото вече го купуват по 30 на някои места.Другото место е като продължиш още малко по Априлов и стигнеш до отбивката за руския пазар,правиш обратен завой то е на самия ъгъл зад високи бетонни стени-преди горе доло същото време бай мангау там искаше по левче за килограм -успех Друг пункт има на края на Ландос-на кръстовището с крайречна правиш десен завой ако идваш от светофара и то е на 20 метра от кръстовището-Гаро е мангала. Успех na purvoto mqsto koeto ti kazva ima i otdqsnata strana na 50m ot krustovi6teto otlqvo e na okolo 700 m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.