Kpu3a Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Скоро идва зимата а това означава че някъде трябва да се складира и зимнинка Ако имате предложения - в темата, на LS & [email protected] Моля за цена или снимки тъй като не знам какви парички са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stati Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Скоро идва зимата а това означава ченякъде трябва да се складира и зимнинка Ако имате предложения - в темата, на LS & [email protected] Моля за цена или снимки тъй като не знам какви парички са samo shte ti kaja che novi sa 100-150 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Имам един хладилник Мраз купуван около преди 15 години, мога да ти го дам за 50 лева ако интересува ще го снимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kpu3a Posted October 4, 2009 Author Share Posted October 4, 2009 samo shte ti kaja che novi sa 100-150 Явно за това си търся и 2ра ръка ако някой може да предложи - супер. Търся основно ХЛАДИЛНА КАМЕРА. Място за 2ри хладилник нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.