Jump to content
BulForum.com

Събирам непотребни компютърни компоненти

Recommended Posts

Събирам всякакви непотребни компютърни компоненти. Ако някой има нещо непотребно, което не му върши работа и се чуди къде да го изхвърли може да ми се обади. Интересувам се от абслолютно всичко-дъна, памети, дискове, монитори, кутии, CD-та и т.н. От Пловдив съм. Очаквам предложения. За контакти тук на лична или на e-mail:[email protected]

имам 2 дъна с процесори единият е май пентиум 3 а другият май беше 800 мгхз и 2те работят , някфа памет към тях 64мб май , хард диск 5-6 гб , имам и кутия и захранване което става и за 2те дъна , видео карта и аудио карта които стават за тях .1 CD lg работещо. имам и монитори един работещ 15, другите са с отрязани кабели . всичко се намира в самоков цената е по договаряне . пиши на лс или на скайпа

• 2 weeks later...
Събирам всякакви непотребни компютърни компоненти. Ако някой има нещо непотребно, което не му върши работа и се чуди къде да го изхвърли може да ми се обади. Интересувам се от абслолютно всичко-дъна, памети, дискове, монитори, кутии, CD-та и т.н. От Пловдив съм. Очаквам предложения. За контакти тук на лична или на e-mail:[email protected]

pishi mi na skaip skeeper__ imam edin komp i dva monitora

Имам почти цяла стая с всякакви джунджурий не мога да ги опиша тук почти всичко е в пълна изправност ако искаш ела гледай избирай и да се споразумеем :)

От Пловдив съм.

Момчето сигурно ще си потвърди, но според обявата му - той предлага да ви избави от ненужния хардуер и периферия вместо да Я изхвърляте т.е. безплатно /и за двете страни/ :)

• 2 weeks later...

Вече няколко души се отзоваха на моята обява. Така, че ако някой друг има непотребни компютърни части ,които му задръстват килера и иска да се отърве от тях може да ми се обади.

монитор Gateway 19" работи, но фокуса не му е перфектен.

едно PC compaq slim P2 366MHz(?) 128 или 192ram 6.4HDD

3 AT кутии съдържание неизвестно, но има (K6-2/Cyrix etc.)

ATX кутия с вертикално захранване.

3 захранвания между 200 и 300 вата използвани едното 250w май е читаво codegen за другите не помня.

стари мишки и клавиатури в насипно състояние работещи болшинството.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...