gagarinboy Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Събирам всякакви непотребни компютърни компоненти. Ако някой има нещо непотребно, което не му върши работа и се чуди къде да го изхвърли може да ми се обади. Интересувам се от абслолютно всичко-дъна, памети, дискове, монитори, кутии, CD-та и т.н. От Пловдив съм. Очаквам предложения. За контакти тук на лична или на e-mail:[email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivaylo5225 Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 имам 2 дъна с процесори единият е май пентиум 3 а другият май беше 800 мгхз и 2те работят , някфа памет към тях 64мб май , хард диск 5-6 гб , имам и кутия и захранване което става и за 2те дъна , видео карта и аудио карта които стават за тях .1 CD lg работещо. имам и монитори един работещ 15, другите са с отрязани кабели . всичко се намира в самоков цената е по договаряне . пиши на лс или на скайпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
skeeper Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Събирам всякакви непотребни компютърни компоненти. Ако някой има нещо непотребно, което не му върши работа и се чуди къде да го изхвърли може да ми се обади. Интересувам се от абслолютно всичко-дъна, памети, дискове, монитори, кутии, CD-та и т.н. От Пловдив съм. Очаквам предложения. За контакти тук на лична или на e-mail:[email protected] pishi mi na skaip skeeper__ imam edin komp i dva monitora Link to comment Share on other sites More sharing options...
BruDoNe Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 от Пловдив съм ако имаш интерес.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEPIKO Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Имам почти цяла стая с всякакви джунджурий не мога да ги опиша тук почти всичко е в пълна изправност ако искаш ела гледай избирай и да се споразумеем От Пловдив съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dilinger Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Имам един стар процесор Целерон на 1.7 сокет 478 работи си нормално. за цена 10-на лв и е твой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crank Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Момчето сигурно ще си потвърди, но според обявата му - той предлага да ви избави от ненужния хардуер и периферия вместо да Я изхвърляте т.е. безплатно /и за двете страни/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagarinboy Posted October 14, 2009 Author Share Posted October 14, 2009 В допълнение искам да кажа, че събирам непотребни вещи, т.е. такива от които искате да се отървете без заплащане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagarinboy Posted October 26, 2009 Author Share Posted October 26, 2009 Вече няколко души се отзоваха на моята обява. Така, че ако някой друг има непотребни компютърни части ,които му задръстват килера и иска да се отърве от тях може да ми се обади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 монитор Gateway 19" работи, но фокуса не му е перфектен. едно PC compaq slim P2 366MHz(?) 128 или 192ram 6.4HDD 3 AT кутии съдържание неизвестно, но има (K6-2/Cyrix etc.) ATX кутия с вертикално захранване. 3 захранвания между 200 и 300 вата използвани едното 250w май е читаво codegen за другите не помня. стари мишки и клавиатури в насипно състояние работещи болшинството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagarinboy Posted October 28, 2009 Author Share Posted October 28, 2009 Благодаря на drax за частите, които ми даде. Очаквам още предложения. Ако някой има нещо за изхвърляне моля да се обади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.