drax Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Купувам RAM 2GB SODIMM DDR2 667 или 800MHz Трябва ми една плочка, защото минито на което ще я слагам има точно един слот. Би било добре ако е CL4 при 667MHz(по SPD), но ще кандисам и на CL5 при 800MHz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezzz Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Купувам RAM 2GB SODIMM DDR2 667 или 800MHz Трябва ми една плочка, защото минито на което ще я слагам има точно един слот. Би било добре ако е CL4 при 667MHz(по SPD), но ще кандисам и на CL5 при 800MHz. Ако ти остане 1Gb излишна ми я запази. Ако стане на лаптопа ми, ще ти я изкупя. Меил за връзка [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted October 2, 2009 Author Share Posted October 2, 2009 Ако ти остане 1Gb излишна ми я запази. Ако стане на лаптопа ми, ще ти я изкупя. Меил за връзка [email protected] Няма. Намерил съм и приложение вече. Ще ми останат 2x512 ако имаш желание... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezzz Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Няма. Намерил съм и приложение вече. Ще ми останат 2x512 ако имаш желание... Няма кыде да ги пъхна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.