Error Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Процесора е AM2 на 2.2Ghz BOX с остатъчна гаранция 6 месеца. Дъното е Colorful C.N520E Стандартно изпълнение с Dual BIOS, 4xDDR2 слота, eSATA и т.н. Прилагам и снимка, тъй като ще възникнат въпроси относно това дъно, а няма много инфо за него. Дъното няма гаранция, но давам 1 ден money back. Цена на процесора - 50лв. Цена на дъното - 70лв. Цена на комплект - 100лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Имам интерес към дъното, но имам и въпроси? Защо на снимката дъното е без батерия? Може ли да дадеш модел на дъното? Цената коментира ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pier80 Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Аз също имам интерес към нещата но спецялно за дъното не мислиш ли че цената е висока?Смисал такъв ново с гаранция това дъно е 75лв все пак? http://ariel99.com/?page=product&c=29 също така дъното с планката за задния панел ли си е , изобщо някаква окомплектовка към него?Ако мислиш че можем да се разберем нещо прати ми едно ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Имам интерес към дъното, но имам и въпроси? Защо на снимката дъното е без батерия? Може ли да дадеш модел на дъното? Цената коментира ли се? Модел съм писал в първия пост. Батерията я измъкнах, че ми трябваше за едно друго дъно. Ще дам и батерия Ей сега открих и линк към сайта на производителя ТУК pier80 извинявай, отдавна не следя пазара... Нова цена на дъното - 50лв. Комплект с процесора - 90лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Интересувам се от процесора. Клокван ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.