mirgogo Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 За HTPC-то ми трябва звукова карта-нещо евтинко,но с цифров изход,защото системата ми си има вграден декодер.Други екстри не ме вълнуват-ако може да е само S-PDIF-пак става(но не мисля,че има такава,де). Очаквам предложения в темата или на лично съобщение.Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rez Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Audigy SE - 25лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirgogo Posted September 17, 2009 Author Share Posted September 17, 2009 Audigy SE - 25лв Би ли могъл да дадеш снимка,защото намирам разни из нета,но не виждам да имат S-PDIF(поне този,който съм виждал е Chinch). Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Би ли могъл да дадеш снимка,защото намирам разни из нета,но не виждам да имат S-PDIF(поне този,който съм виждал е Chinch).Благодаря. Точно чинч трябва да бъде. Вързва се с коксиален(не си спомням колко омов трябва да е) кабел към системата. Другият вариант се казва оптичен. Доста от системите имат само optical Out, но много трудно ще намериш такава външна звукова карта. По-често тези които са на дъното имат такава възможност. Модулите за които споменава колегата по-доло трудно се намират в BG, пък и са с цена съизмерима на картите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirgogo Posted September 17, 2009 Author Share Posted September 17, 2009 Моят вход е Chinch,не е оптичен,така че,мисля проблемът с намирането на картата да е по-малък(ама знае ли човек?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rez Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Audigy SE - това е картата, но пише че трябва такъв IO модул Снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirgogo Posted September 18, 2009 Author Share Posted September 18, 2009 Audigy SE - това е картата, но пише че трябва такъв IO модул Снимка За съжаление,не ме устройва-нито знам дали ще намеря такъв модул,нито знам и коко ще ми струва. Все пак благодаря за предложението,но очаквам други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.