kiselina777 Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 колега кое те навежда на мисалта че умишлено наддавам KISELINNA777. ако mitkokirchev реши да ми я даде на тази цена и ако няма кой да наддава идвам и я взимам поздрави.... И предния път на същия търг се даваха големи пари за това видео но изведнъж всеки се отказа и затова сега продавача пуска нов търг въпреки , че имаше краен срок и последната наи-висока оферта уж печелише ДА ама НЕ нали.Като те гледам теб новорегистриран с 10 поста се навеждам на мисалта , че продавача ти е прятел и умишлено дигаш цената та затова писах защото имам наблюдения към колегата "nonsan"(за мен един супер коретен и честен съфорумник).Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelesss Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 70 лв от мен п.с. ако има нов търг нека се каже краиния срок. ----------------------------------- Няма краен срок,щом си дал обявената блиц цена значи картата е твоя а в интерес на продавача е да ти я даде по най бързия начин докато не ти е минал мерака Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkokirchev Posted October 24, 2009 Author Share Posted October 24, 2009 70 лв от мен п.с. ако има нов търг нека се каже краиния срок. Няма да 4акаш крайния срок , за това е блица за да я вземеш веднага , ти пе4елиш като даваш блиц-а, 0898741967- обади се да се разберем ! И предния път на същия търг се даваха големи пари за това видео но изведнъж всеки се отказа и затова сега продавача пуска нов търг въпреки , че имаше краен срок и последната наи-висока оферта уж печелише ДА ама НЕ нали.Като те гледам теб новорегистриран с 10 поста се навеждам на мисалта , че продавача ти е прятел и умишлено дигаш цената та затова писах защото имам наблюдения към колегата "nonsan"(за мен един супер коретен и честен съфорумник).Поздрави Не ми трябват приятели за да продам картата, нещо бъркаш в слу4ая , не познавам коментирания от теб съфорумец, просто когато няма санкции- всеки прави каквото си иска, наддава и се отказва когато си иска ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat'Geni Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Така става като не чета всички постове взимам я щом съм дал блиц цената неделя вечерта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.