Jump to content
BulForum.com

Продавам видеокарта Saphire Radeon X1900XT 512MB

Recommended Posts

колега кое те навежда на мисалта че умишлено наддавам KISELINNA777.

ако mitkokirchev реши да ми я даде на тази цена и ако няма кой да наддава

идвам и я взимам поздрави.... ;)

И предния път на същия търг се даваха големи пари за това видео но изведнъж всеки се отказа и затова сега продавача пуска нов търг въпреки , че имаше краен срок и последната наи-висока оферта уж печелише ДА ама НЕ нали.Като те гледам теб новорегистриран с 10 поста се навеждам на мисалта , че продавача ти е прятел и умишлено дигаш цената та затова писах защото имам наблюдения към колегата "nonsan"(за мен един супер коретен и честен съфорумник).Поздрави

70 лв от мен

п.с. ако има нов търг нека се каже краиния срок.

-----------------------------------

Няма краен срок,щом си дал обявената блиц цена значи картата е твоя а в интерес на продавача е да ти я даде по най бързия начин докато не ти е минал мерака :D

70 лв от мен

п.с. ако има нов търг нека се каже краиния срок.

Няма да 4акаш крайния срок , за това е блица за да я вземеш веднага , ти пе4елиш като даваш блиц-а, 0898741967- обади се да се разберем !

И предния път на същия търг се даваха големи пари за това видео но изведнъж всеки се отказа и затова сега продавача пуска нов търг въпреки , че имаше краен срок и последната наи-висока оферта уж печелише ДА ама НЕ нали.Като те гледам теб новорегистриран с 10 поста се навеждам на мисалта , че продавача ти е прятел и умишлено дигаш цената та затова писах защото имам наблюдения към колегата "nonsan"(за мен един супер коретен и честен съфорумник).Поздрави

Не ми трябват приятели за да продам картата, нещо бъркаш в слу4ая , не познавам коментирания от теб съфорумец, просто когато няма санкции- всеки прави каквото си иска, наддава и се отказва когато си иска !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...