Jump to content
BulForum.com

Продавам часовник

Recommended Posts

Продавам Rado Sintra Chronograph най добрата реплика на модела

особености: фосфорни стрелки,хронограф, сапфирено недраскаемо стъкло, водоустойчив,дата, два секундарника с възможносто за изключване на едния за пестене на батерия, недраскаема high tech ceramica, закопчалка тип "пеперуда", часовникът е на 4 месеца в перфектно състояние с кърпичка радо за за бърсване кожена кутийка перфектна за подарък 4 месеца гаранция подходящ за почти всякаква големина ръка понеже каишката е на слотове които се вадят и слагат лесно.

п.с извинявам се за качеството на снимките но с това разполагам на живо часовникът е чисто нов .

Цената: 590 лв. 565 лв. 500 лв.

Не е лошо да коригираш цената ...

В ибей и другите сайтове за "висококачествени" реплики този модел е от 100 до 150$ макс. при това с доставка.

Отделно няма как да е висококачествена реплика понеже най-вероятно вътре механизма му е като на тези от зрънчо ако не ми вярваш го отвори и го разгледай , мога да ти го гарантирам и дори да се обзаложа за доста пари , висококачествената реплика на този часовник е с механизъм ЕТА ако ти говори нещо и цената му е 2 пъти по-ниска от на оригинала демек не е 4000лв ми е 2000лв само дето няма много такива хора които да се бръкант с 2000лв за ментак заради това и не се правят ..... почти.

Казвам ти го като човек който има доста часовници , мания са ми и се интересувам доста. Отделно че имам доста богата колекция включително и няколко реплики на радо и оригинала на модела който ти продаваш.

този часовник е с механизъм ЕТА ne misla 4e govori6 s pokritie az sam go zakypil za 690 lv s kasova belejka na 4 meseca e s garanciq do mai mesec dogodina namalil sam 100 lv za6oto sam smetnal 4e za po malko edva li 6te go dam + vazmojno namalenie 20-30 lv za seriozen kopyva4 4asovnika e sas 6 kamaka v mexanizma a orginala e sas 12 nasqkade po nego pi6e 4e e proizveden v 6veicariq nz dali e vqrno no go pi6e ! ako iam6 interes 6te ti go donesa nqkade da go pogledne6 da si kaje6 mnenieto no ne moga da go dam na nqkva sm6na cena pri misalta 4e e zakypen za 690 lv ne sam re6il da pravq biznes a da go prodam za 6to gode prili4na cena ot parite koito sa dadeni za nego nz dali razbira6 kakvo imam v predvit az sa6to sam gledal podobnite modeli do djymaqta

Нека само да добавя един детайл.

Преди се занимавах с колекциониране на механични часовници и от тогава съм научил, че "ETA" механизмите се водят нисък/среден клас и затова ги слагат на по-евтини часовници. Имам няколко швейцарски "Omax"-a, всичките са с "ETA" машинки и се водят среден клас. Имай предвид, че това все пак е реплика и няма почти нищо общо с оригинала.

НЕ говорим за машинките по джумаята , там е всеизвестно че продават само боклуци.

Просто ти казвам че каквото и да пише по часовника като го отвориш отзад няма да останеш особено приятно изненадан с какъв механизъм е.

Малък жокер - определено няма да има камъни. Ако държиш мога да ти опиша в детайли какво точно ще видиш......

Иначе имам интерес макар и малък , споменах по-горе че имам оригинала на този модел но ако цената се коригира доста бих взел и този. Нищо лично не се опитвам да ти развалям сделката просто трябва да се гледа реално на нещата

Тихичко , Радо-то сравнено с другите "Батковци" швейцарци е почти най-евтиният вариант , НО е марка , тук говорим за реплика , сещаш се каква е разликата щом си се занимавал с подобни неща

• 4 months later...

500 лв. или бартер за лаптоп + доплащане от моя страна

имам проблем с качването на снимки който е заинтересуван да ми пише на скайпа да му изпратя снимки

• 9 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...