xm? Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Продавам Rado Sintra Chronograph най добрата реплика на модела особености: фосфорни стрелки,хронограф, сапфирено недраскаемо стъкло, водоустойчив,дата, два секундарника с възможносто за изключване на едния за пестене на батерия, недраскаема high tech ceramica, закопчалка тип "пеперуда", часовникът е на 4 месеца в перфектно състояние с кърпичка радо за за бърсване кожена кутийка перфектна за подарък 4 месеца гаранция подходящ за почти всякаква големина ръка понеже каишката е на слотове които се вадят и слагат лесно. п.с извинявам се за качеството на снимките но с това разполагам на живо часовникът е чисто нов . Цената: 590 лв. 565 лв. 500 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Не е лошо да коригираш цената ... В ибей и другите сайтове за "висококачествени" реплики този модел е от 100 до 150$ макс. при това с доставка. Отделно няма как да е висококачествена реплика понеже най-вероятно вътре механизма му е като на тези от зрънчо ако не ми вярваш го отвори и го разгледай , мога да ти го гарантирам и дори да се обзаложа за доста пари , висококачествената реплика на този часовник е с механизъм ЕТА ако ти говори нещо и цената му е 2 пъти по-ниска от на оригинала демек не е 4000лв ми е 2000лв само дето няма много такива хора които да се бръкант с 2000лв за ментак заради това и не се правят ..... почти. Казвам ти го като човек който има доста часовници , мания са ми и се интересувам доста. Отделно че имам доста богата колекция включително и няколко реплики на радо и оригинала на модела който ти продаваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted September 1, 2009 Author Share Posted September 1, 2009 този часовник е с механизъм ЕТА ne misla 4e govori6 s pokritie az sam go zakypil za 690 lv s kasova belejka na 4 meseca e s garanciq do mai mesec dogodina namalil sam 100 lv za6oto sam smetnal 4e za po malko edva li 6te go dam + vazmojno namalenie 20-30 lv za seriozen kopyva4 4asovnika e sas 6 kamaka v mexanizma a orginala e sas 12 nasqkade po nego pi6e 4e e proizveden v 6veicariq nz dali e vqrno no go pi6e ! ako iam6 interes 6te ti go donesa nqkade da go pogledne6 da si kaje6 mnenieto no ne moga da go dam na nqkva sm6na cena pri misalta 4e e zakypen za 690 lv ne sam re6il da pravq biznes a da go prodam za 6to gode prili4na cena ot parite koito sa dadeni za nego nz dali razbira6 kakvo imam v predvit az sa6to sam gledal podobnite modeli do djymaqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Нека само да добавя един детайл. Преди се занимавах с колекциониране на механични часовници и от тогава съм научил, че "ETA" механизмите се водят нисък/среден клас и затова ги слагат на по-евтини часовници. Имам няколко швейцарски "Omax"-a, всичките са с "ETA" машинки и се водят среден клас. Имай предвид, че това все пак е реплика и няма почти нищо общо с оригинала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 НЕ говорим за машинките по джумаята , там е всеизвестно че продават само боклуци. Просто ти казвам че каквото и да пише по часовника като го отвориш отзад няма да останеш особено приятно изненадан с какъв механизъм е. Малък жокер - определено няма да има камъни. Ако държиш мога да ти опиша в детайли какво точно ще видиш...... Иначе имам интерес макар и малък , споменах по-горе че имам оригинала на този модел но ако цената се коригира доста бих взел и този. Нищо лично не се опитвам да ти развалям сделката просто трябва да се гледа реално на нещата Тихичко , Радо-то сравнено с другите "Батковци" швейцарци е почти най-евтиният вариант , НО е марка , тук говорим за реплика , сещаш се каква е разликата щом си се занимавал с подобни неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 sly6am oferatata ti ako e priemliva moje i da si stisnem racete Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted September 8, 2009 Author Share Posted September 8, 2009 Цената: 565 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted January 17, 2010 Author Share Posted January 17, 2010 500 лв. или бартер за лаптоп + доплащане от моя страна имам проблем с качването на снимки който е заинтересуван да ми пише на скайпа да му изпратя снимки skype: xe4ovek Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted October 20, 2010 Author Share Posted October 20, 2010 Цената: 420 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shortcuttohell Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Автора, викаш има 2 секундарника и единия може да се спира, а? Хохохохо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.