PlushenGad Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Здравейте колеги и колежки. От извесно време търся да купя войнишка каска, но уви без успех. Ако случайно някой продава/ познава човек който продава, моля да пише. Я тук я на ЛС. Загължително трябва да е големичка, понеже мойта куха тиква, изобщо не е малка. Аз съм от пловдив, но ако се споразумея с някой от друг град, може да плозваме куриер. Цената разбирасе ще е по договаряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelco Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Здравейте колеги и колежки. От извесно време търся да купя войнишка каска, но уви без успех. Ако случайно някой продава/ познава човек който продава, моля да пише. Я тук я на ЛС. Загължително трябва да е големичка, понеже мойта куха тиква, изобщо не е малка. Аз съм от пловдив, но ако се споразумея с някой от друг град, може да плозваме куриер. Цената разбирасе ще е по договаряне. Миналата неделя видях такива каски на Руския пазар само ,че не вътре а от страни там където продават стари неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Което ще рече,че трябва да отидеш в неделя/задължително в неделя/ към 9 часа! От руския пазар със сигурност ще си намериш каска,обаче имай в предвид,че там има едни прекупвачи вехтошари,които ако ги питаш какви са ще ти кажат,че са антиквари-нумизмати Та тея ни се водят,ни се вързват и с тях нито пазарлък става нито търговия .Това го казвам защото знам колко струва войнишка каска -5 лева или ако си много ларж до 10,а въпросните кръволоци може и да искат няколко пъти по толкос! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.