Jump to content
BulForum.com

продавам енергоспестяващи крушки

Recommended Posts

продавам енергоспестяващи крушки филипс вав пакет са по 5 броя 60w а изразходват ток за 11w имат сащо така 10000 часа живот по едини4но не ми се занимава пакета струва 30 лева погледнах ги вав алати сащите струват 10.50 лева броиката скайп didooo71

да злобил сменят вав алати ама аз ги давам два пати по ниска цена и докато идеш до алати да ти я сменят тая една крушка сметни колко гориво и време ще изгубиш пак аз сам сас такива крушки от 5 години нямам проблем за сега нито една не е изгоряла не 4е си правя реклама ама иди вав друга тема да се изтакваш

Хубаво беше да напишеш какъв цвят светят -мисля че единицата беше в келвини и съответно в хиляди.Би трябвало да я пише наопаковката.

Абе не знам дали не се бъркам ама преди месец бяха в Алати същите тия крушки на 3.5 лв цена - имаше промоция и аз си взех 5 броя тогава, така че ако сега в момента в Алато са 10 лв това не значи че цената е добра :)

Ето тук има много по евтини енергоспестяващи крушки Филипс.Тези които предлагаш струват точно 3.84 лева на едро с ДДС и фактура.Ако си коригираш цената сериозно,имам интерес.Давам около 2 лева за тия които предлагаш.

http://alterego99.com/energy-saving-bulbs/philips

Добре бе маина,пича взехте за мезе,цената му е доста добра,тези дето ги показваш са 5 лева на дребно отделно доставки глутпости...,не вярвам да си вземеш 100 крушки !Другия вика за промоция преди 2 месеца,еми сега е няма! и тези са доста изгодни... за 2 лева има в Баумакс куча марка,човека си е определил цена,а вие го взехте за мезе...Успех с продажбата !

Ами няма!!!! Погледна ли актуалния каталог???

Ето.

Мога да дам по 2,50 на бройка.

Да прав си ! Наистина ги има по 3,90 съшите :) Това вече е причина за намаляне на цената,ама тия другите ... :emote_focus:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...