funakoshi Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Привет, разпродавам на части старата 19ка Колата е почти цяла без сериозен удар - само десен калник нестава до момента са продадени АГУ-то, единия фар, единия халоген, крилото отзад и стъпковия мотор. Колата е хечбек, бордо,91г. 1.7 мотор Двигателя и скоростите са перфектни. салона е запазен прилично Цените са по споразумение - няма да дера никой Мисля че всичко си и работи на колата От Пловдив съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggone Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Здрасти, можеш ли да дадеш снимка на казанчето за чистачките и най вече моторчето да видя дали ще ми свърши работа за eдин ZX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 Ето снимките: Link to comment Share on other sites More sharing options...
boundy1987 Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 един приятел се интересува от моторчето за чистачките пиши ми на лс колко му искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 Писах ти на ЛС Малко допълнителна информация: Салона е много добър има нужда само от 1 пране плюшен и много запазен цена за целия 100лв (коментар) Всички стъкла са здрави Предно - 35лв Задно 30лв Странични по 10лв Малките по 5лв Съединител нов - 60лв - комплект Воден радиатор съвсем леко крив - даже май и ще го изправя - 50лв с перката Радиатор на парното 30лв нов Пружини по 10лв Амортисиори по 15лв Машинки за ел стъклата по 20лв Пластмаси по интериора разни разнообразни Двигател с скорости перфектен със ЕКУ и инсталация 450лв (коментар) Заден мост отремонтиран 200лв Дискове по 10лв Сп. апарати по 15лв Врати необурудвани по 20лв само предна дясна 10лв че тря да се чукне малко Фар Десен оригиналния свети идеално 25лв Левия със счупено стъкло - 10лв халоген ама не видях лав или десен е със стойката 15лв сенници като нови 15лв двата За друго питайте - пращам и с куриер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Хидравлика има ли? За колко ще продадеш хидравличната рейка, ако не е протекла разбира се. Освен това как са джантите и гумите?Състояние, размер и цена. Можеш да ми пишеш на лс или в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 Хидравлика няма и съответно няма и хидравлична рейка няма Джантите са 13ки железни гумите не стават за нищо цена за джантите 50лв Идеално прави и доста запазени да не кажа като нови. Може би някъде ми се мота и 5та тя е подарък като я намера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тишко Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 братле иинтересувам ме прожините ако още не си ги продал какви са Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobis Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Полуоските в какво състояние са.? Ако каретата са добре дай някаква цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolay_Nikolov Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 колега дай снимка на радиатора за парното Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 колега дай снимка на радиатора за парното Ще го снимам Полуоските в какво състояние са.? Ако каретата са добре дай някаква цена Полиоските са ОК каретата трябва да ги видя но мисля че си бяха наред братле иинтересувам ме прожините ако още не си ги продал какви са Трябва да погледна дали имам останали въобще (задни) А предни имам само рязани - свалят доста отпред но не прекалено малко допълнителна информация Салона е много добър но трябва да се изпере добре - 50лв целия без кори (само седалки) Всички стъкла са здрави Предно - замина Задно 20лв - но вие си го сваляте Странични по 10лв Малките по 5лв Съединител нов - 50лв - комплект Воден радиатор съвсем леко крив - вече е пробит Радиатор на парното 20лв нов Пружини по 10лв - ако има останали Амортисиори по 15лв - вече няма Машинки за ел стъклата по 20лв - ако има останали Пластмаси по интериора разни разнообразни Двигател необурудван 150лв - подарък ЕКУ, мисля че и разните му там датчици си стоят, и моното му стои Заден мост отремонтиран 200лв - продаден Дискове по 10лв Сп. апарати по 15лв Врати необурудвани по 20лв само предна дясна 10лв че тря да се чукне малко - вече няма врати Фар Десен оригиналния свети идеално 25лв - продаден Левия със счупено стъкло - 10лв - продаден халоген ама не видях лав или десен е със стойката 15лв - продаден Табло за пурва фаза без решетките на говорителите 20лв сенници като нови 10лв двата Изпускателна система вече няма но имам от 19ка права тръба с голяма двуцевка отзад - 30лв За друго питайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Как стават тези работи: Радиатор на парното 30лв нов а после: Пробит е Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 Грешката е моя обърках се с водния поправих се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.