mirgogo Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Трябва ми за един колега-новобранец в компютърните техники.Нещо евтинко,без приемник.Ще работи на Евроком Лан с едно EEE PC.Добре е да има и "G" стандарт,а не само "B".Цена- между 25 и 35лв(ориентировъчна) Link to comment Share on other sites More sharing options...
abs Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Трябва ми за един колега-новобранец в компютърните техники.Нещо евтинко,без приемник.Ще работи на Евроком Лан с едно EEE PC.Добре е да има и "G" стандарт,а не само "B".Цена- между 25 и 35лв(ориентировъчна) Ако му трябва само безжично да приема, ще му свърши работа и АП. А ако не държи на G стандарт пишете на лични имам прдложение за 20 лв. с усилваща антена която увеличава обхвата 3-5 пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirgogo Posted August 27, 2009 Author Share Posted August 27, 2009 Е,все пак сме 21 век,хората минават на "N"-поне "G" трябва да има... А иначе-благодаря за предложението,но-не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.