ByByy Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Johnny Walker Black Label - 700ml - 25 лв/бр. Разполагам с 10 бр. При закупуване на 2бр : -5 лв Отстъпка Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Всичко нормално ли е с алкохола ? В смисъл да не е най-долнопробното менте и т.н..... Имам интерес за цялото количество , казвай цена за всичко. Пиши ми ПМ с подробностите . Ако всичко е ОК и гарантираш за което ще го взема още довечера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Не е ли 700мл??? И аз имам интерес? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByByy Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 Не е ли 700мл??? И аз имам интерес? По 700 е ... объркал съм , докато съм писал ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Кво стана с тва уиски ? От 2 седмици си ми го запазил и чакам да се обадиш..... на ЛС-тата не отговаряш ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Аз си мислих че сте направили сделката вече....и си чакам едната бутилкааа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByByy Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 Има някакъв проблем от другата страна и в момента нямам абсолютно нищо ! Съжалявам , че Ви вързах , не съм аз виновен ! Ще пиша на всеки по отделно Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 За 2 седмици поне на мене трябваше да ми пишеш (все пак първи ги запазих) .... или да отговориш на поне едното ЛС .... нямаше да е чак такъв проблем пък и е безплатно :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.