hav0k Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Продавам: ------------------------------------------------------------------- nVidia GeForce 7950 GT AGPСнимки тук: http://auction.bg/item.php?id=253126 Най-бързия AGP модел на nVidia. Който разбира от видеокарти, знае на какво е способна! :-) Картата бе закупена чисто-нова от USA, след което работи само 2 месеца в AGP система, така че е напълно запазена и функционираща. Като всеки ентусиаст, и аз не си позволих да я оставя с фабричното охлаждане. Картата върви с монтирано висок клас Zalman VF900-Cu охлаждане + радиатори на VDDR RAM-та и VR. Тези карти вече не се намират по магазините в България, и е изключително трудно да се открият дори 2-ра употреба, особено толкова запазени. За информация за видеокартата: http://www.gpureview.com/GeForce-7950-GT-AGP-card-511.html За информация за охлаждането: http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=144 Цена: 90 лв. Продадена! ------------------------------------------------------------------- Zalman CNPS7000B-Cu Снимки тук: http://auction.bg/item.php?id=253133 Един от най-добрите въздушни охладители на Zalman. Предназначен за ентусиасти, радиатора е във формата на "цвете" с монтиран вътре вентилатор. Изцяло меден, за отлична топлопроводимост. Разполага с приставки за монтаж към широк брой socket-и - Intel 478,775, AMD 754,939,940 и дори 462. Върви в комплект със FANMATE2 контролер на скороста на въртене. Изключително тих. За повече информация: http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Read.asp?idx=152 Цена: 20 лв. ------------------------------------------------------------------- Всички цени са само ориентировъчни и подлежат на договаряне! За контакт, пишете ми ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hav0k Posted July 18, 2009 Author Share Posted July 18, 2009 Промяна в цените: nVidia GeForce 7950 GT AGP Цена: 90 лв. Zalman CNPS7000B-Cu Цена: 20 лв. Всички цени са само ориентировъчни и подлежат на договаряне! За контакт, пишете ми ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hav0k Posted July 22, 2009 Author Share Posted July 22, 2009 GeForce 7950GT AGP - Запазена! Тъй като клиента не се свърза с мен, както се бяхме уговорили, картата се връща обратно за продан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelesss Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 давам 20лв за Залман-а ако не е "заминал" Link to comment Share on other sites More sharing options...
hav0k Posted August 1, 2009 Author Share Posted August 1, 2009 Тъй като клиента не се свърза с мен, както се бяхме уговорили, картата се връща обратно за продан. nVidia GeForce 7950 GT AGP Цена: 90 лв. Zalman CNPS7000B-Cu Цена: 20 лв. Всички цени са само ориентировъчни и подлежат на договаряне! За контакт, пишете ми ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelesss Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Zalman CNPS7000B-CuЦена: 20 лв. Всички цени са само ориентировъчни и подлежат на договаряне! За контакт, пишете ми ЛС. ------------------------------ Вземам Залмана 0887 536 563 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Ако колегата се откаже мога да ти предложа размяна за моя кулер, защото моя не се побира, а и нямам пари. Много малко съм го използвал. Почти чисто нов. Абсолютно безшумен. За сокет 775. Ако пък не се откаже и го вземе, може и с него да го разменя, ако моя му хареса повече и му върши работа А този залман има ли въпросната скоба за сокет 775 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelesss Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 1.Няма да се откажа 2.Не бих ги разменил 3.Кой знае дали ще ми го изпратят Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Колегата namelesss ти е предложил исканата цена,след което си я обявил,но не каза дали ще му го пратиш. Аз имам интерес и за видеото(при разумен коментар) и охлаждането заедно. Ако ти не желаеш,аз ще му го пратя(пък ще търся друго за мен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelesss Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Както виждам в първи пост текат търгове за видеото и охлаждането като цените за КУПИ СЕГА са 110 и 30лв и вероятно,ако не се продадат там,ще се продават тук на началните цени от търга 90 и 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
hav0k Posted August 4, 2009 Author Share Posted August 4, 2009 Както виждам в първи пост текат търгове за видеото и охлаждането като цените за КУПИ СЕГА са 110 и 30лв и вероятно,ако не се продадат там,ще се продават тук на началните цени от търга 90 и 20лв Именно, приятелю мой! Който няма желание да се състезава с конкуренцията и не му се занимава да предлага цени, просто натиска КУПИ СЕГА и всичко приключва в негова полза. Zalman CNPS7000B-Cu - Запазен! за namelesss Link to comment Share on other sites More sharing options...
hav0k Posted August 14, 2009 Author Share Posted August 14, 2009 nVidia GeForce 7950 GT AGP - Продадена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelesss Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Залмана ще ми го изпращаш ли скоро? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.