AxuHopa Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Продавам: 1. Електрическа китара "STAGG" – 24 прага,4-ри адаптера, с обтегач ( ръчка) - ЦЕНА 280 ЛВ 2. КУБЕ "STAGG" модел „ 60GADSP" – 60 watts с вграден процесор, 16 ефекта и вграден overdrive - ЦЕНА: 350 ЛВ; 3. Дисторжън „BEHRINGER" модел: "ULTRA METAL" UM300 с адаптер - ЦЕНА: 50 ЛВ----ПРОДАДЕН 4. Калъф за китарата с презрамка ( може да се носи, като раница) - ЦЕНА:25 ЛВ 5. Колан - ПОДАРЪК КЪМ КИТАРАТА; 6. Стойка за китарата - ЦЕНА: 23 ЛВ; 7. 2 бр. Кабела; СНИМКИ ТУК : http://www.buzzer.snimka.bg/album.php?album_id=398755 ЦЕНА НА КОМПЛЕКТА: 700 ЛЕВА Всичко е купено в края на 2008 г. от магазин за музикални инструменти. Ползвани са само в домашни условия, при това много малко. Продават се защото ми предстои излизане в чужбина и са ми необходими парите. С голямо съжаление се разделям с тях. Комплекта се намира в гр. Пловдив, но пътува с куриер на „ЕКОНТ" , навсякъде в страната. (куриерски разходи, за сметка на купувача!) За повече информация пишете ми на e-mail : [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 По отделно продават ли се, ако да дай цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxuHopa Posted July 15, 2009 Author Share Posted July 15, 2009 По отделно продават ли се, ако да дай цени. разбих цената! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.