play_me Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Vsi4ko si go pishe v zaglavieto telefona mi e 0878 332 991 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Тази "видеокарта" не е ли малко интегрирана или искаш няколко квадратни сантиметра от някой ноутбук със същата...имам такива ...струва 1 бира на квадратен сантиметър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted July 11, 2009 Author Share Posted July 11, 2009 Тази "видеокарта" не е ли малко интегрирана или искаш няколко квадратни сантиметра от някой ноутбук със същата...имам такива ...струва 1 бира на квадратен сантиметър... Въобще не е малко интегрирана а е много на слот. Иначе за бирата може и с мангизи Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Мм,ми на моя труп си му е вградено...няма кой да допише цялото наименование на "Насерчето" давай да го мъчим..на бул"Руски" 20 има вече китайско чудо за смяна на bga чипове... Технологията е усвоена до ниво "руска рулетка" с 3 патрона,ама ..може да си късметлия ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.