Jump to content
BulForum.com

търся да купя!

Recommended Posts

от пловдив сам пишете тук 4акам оферти :) ако нещо е неправилно в темата каете да го промена

Модератор: Ами като изключим 6-7 грешки, липса на главни букви и препинателни знаци...не виждам нищо неправилно. :P (поправих ти заглавието)

ако ти се дават към 5лв отиди в ерата и си купи, а за 7 даже 2 гб можеш да си вземеш...онзи ден иси взех микроСд 4ГБ за 12.50лв

Съвет - ако търсиш скорост не си купувай от тези карти за по 5 лева... class1 или class2-3 ... бавна работа.. ще си скъсаш нервите докато я напълниш... гледай да са с по-високоскоростен трансфер на данни (обикновенно пише min. 6mb/s , min. 4mb/s и прочае) и въз основа на това за какво ще я ползваш си направи сметка какви парички ще отделиш.

Трябва ми да е по бърза макар че телефона самия е по бавничак ако някой предлага да предлага няама смисал да спама повече темата мерси за всичко

Съвет - ако търсиш скорост не си купувай от тези карти за по 5 лева... class1 или class2-3 ... бавна работа.. ще си скъсаш нервите докато я напълниш... гледай да са с по-високоскоростен трансфер на данни (обикновенно пише min. 6mb/s , min. 4mb/s и прочае) и въз основа на това за какво ще я ползваш си направи сметка какви парички ще отделиш.

атанасе мислиш че при работа в телефона може да го усети ли? човека търси как да мине по тънко...мойта в Нокиата като поддържа по голяма скорост мислиш че усещам няква разлика с другия телефон дето ми е най обикновенна ли? :)

Иво, зависи от телефона - лично при моя го усеща - сега съм с бавна памет, но следващатата ще бъде class8 и разликата идва от там, че на тази карта може да се направи swap дял защото при недостиг на RAM се пише върху картата => По-висока скорост на четене/запис на картата - по-бърза работа при ползване на swap пространството. Друго което е - като имаш 1GB файлове средно по 5-6 MB (например mp3) скоростта с която ще ти ги прочете телефона не зависи само от скоростта на процесора му, а и от това колко бързо ще му позволи картата да чете... Друго - играеш някоя по-тежка игрица и тя има голяма библиотека от файлове (нива, тексутури и прочае)... какво става.. пак опираме до скоростта с която ще го прочете (дори било то и при първоначалното зареждане) :)

Моля, ако някъде съм сбъркал нещо (да съм казал нещо невярно) колегите от форума да ме поправят.

P.S. малко информация (на БГ) за картите:

http://www.darganov.com/photography/razlit...h-karti-37.html

1во човеке не е опоменал че иска бърза карта и 2ро...за моя телефон за твоя телефон да...но за един най обикновен телефон без операционни системи и прочее...има ли толкова огромно значение??

пък и си правя изводи че телефон които поддържа макс 1 гб....надали ще мут трябва бърза карта...така че да ходи в ерата :) пък там има и бързи карти ако иска и такава да си вземе и пак са на най-ниските цени в Пловдив :)

със здраве

Моля, ако някъде съм збъркал нещо...

Без да искаш збърка :laughing:

мерси на модератора просто кирлицата ми е няква ...не сам свикнал още с нея

Тя кирилицата си е такава - кирлива...ама карай, ще свикнеш. :D (Midex)

(П.П. Въздържайте се от офтопици по възможност)

• 1 month later...

аз имам една 1 гб NOKIA пише на нея , веше ми в тела кат си го купих ама ползвам по голяма , за 4 лв е твоя званни на 0899313492 да ти кажа от каде да си я земеш ( в кичука )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...