Paston Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 от пловдив сам пишете тук 4акам оферти ако нещо е неправилно в темата каете да го промена Модератор: Ами като изключим 6-7 грешки, липса на главни букви и препинателни знаци...не виждам нищо неправилно. (поправих ти заглавието) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 "търсч да къпч" - има да четири акаш оферти.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paston Posted June 7, 2009 Author Share Posted June 7, 2009 мерси на модератора просто кирлицата ми е няква по странна от предишната и не сам свикнал още с нея :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 ако ти се дават към 5лв отиди в ерата и си купи, а за 7 даже 2 гб можеш да си вземеш...онзи ден иси взех микроСд 4ГБ за 12.50лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paston Posted June 8, 2009 Author Share Posted June 8, 2009 каде се намира това по точно :? мен ми тряа точно 1гб щото тела не чете повече та обчсни каде е Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 http://erabg.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
black`d3vil Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Съвет - ако търсиш скорост не си купувай от тези карти за по 5 лева... class1 или class2-3 ... бавна работа.. ще си скъсаш нервите докато я напълниш... гледай да са с по-високоскоростен трансфер на данни (обикновенно пише min. 6mb/s , min. 4mb/s и прочае) и въз основа на това за какво ще я ползваш си направи сметка какви парички ще отделиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paston Posted June 8, 2009 Author Share Posted June 8, 2009 Трябва ми да е по бърза макар че телефона самия е по бавничак ако някой предлага да предлага няама смисал да спама повече темата мерси за всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Съвет - ако търсиш скорост не си купувай от тези карти за по 5 лева... class1 или class2-3 ... бавна работа.. ще си скъсаш нервите докато я напълниш... гледай да са с по-високоскоростен трансфер на данни (обикновенно пише min. 6mb/s , min. 4mb/s и прочае) и въз основа на това за какво ще я ползваш си направи сметка какви парички ще отделиш. атанасе мислиш че при работа в телефона може да го усети ли? човека търси как да мине по тънко...мойта в Нокиата като поддържа по голяма скорост мислиш че усещам няква разлика с другия телефон дето ми е най обикновенна ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
black`d3vil Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Иво, зависи от телефона - лично при моя го усеща - сега съм с бавна памет, но следващатата ще бъде class8 и разликата идва от там, че на тази карта може да се направи swap дял защото при недостиг на RAM се пише върху картата => По-висока скорост на четене/запис на картата - по-бърза работа при ползване на swap пространството. Друго което е - като имаш 1GB файлове средно по 5-6 MB (например mp3) скоростта с която ще ти ги прочете телефона не зависи само от скоростта на процесора му, а и от това колко бързо ще му позволи картата да чете... Друго - играеш някоя по-тежка игрица и тя има голяма библиотека от файлове (нива, тексутури и прочае)... какво става.. пак опираме до скоростта с която ще го прочете (дори било то и при първоначалното зареждане) Моля, ако някъде съм сбъркал нещо (да съм казал нещо невярно) колегите от форума да ме поправят. P.S. малко информация (на БГ) за картите: http://www.darganov.com/photography/razlit...h-karti-37.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 1во човеке не е опоменал че иска бърза карта и 2ро...за моя телефон за твоя телефон да...но за един най обикновен телефон без операционни системи и прочее...има ли толкова огромно значение?? пък и си правя изводи че телефон които поддържа макс 1 гб....надали ще мут трябва бърза карта...така че да ходи в ерата пък там има и бързи карти ако иска и такава да си вземе и пак са на най-ниските цени в Пловдив със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Моля, ако някъде съм збъркал нещо... Без да искаш збърка мерси на модератора просто кирлицата ми е няква ...не сам свикнал още с нея Тя кирилицата си е такава - кирлива...ама карай, ще свикнеш. (Midex) (П.П. Въздържайте се от офтопици по възможност) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lagoon Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 аз имам една 1 гб NOKIA пише на нея , веше ми в тела кат си го купих ама ползвам по голяма , за 4 лв е твоя званни на 0899313492 да ти кажа от каде да си я земеш ( в кичука ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.