Jump to content
BulForum.com

продавам златна гривна

Recommended Posts

grivnata ne e nosena i 5 minuti a pletkata pone za men e mn dobra ne znam otkade e kupena 6tot mi e podariha no ne nosq zlato za tfa e prodavam i mislq 4e za nova zlatna grivna cenata e perfektna kato se ima predvid kolko vurvqt zlatnite bijuta po magazinite za gram bez izrabotkata taka 4e smqtam 4e ceta e razumna :)

знам че си писал че не искаш бартер но да пробвам следк ато казваш че не искаш залто.. бартер за ланец кралска плетка сребро, ползван 3 месеца а последно време почти не го слагам

...i mislq 4e za nova zlatna grivna cenata e perfektna kato se ima predvid kolko vurvqt zlatnite bijuta po magazinite za gram bez izrabotkata taka 4e smqtam 4e ceta e razumna :)

кое му е перфектното... 2лв надолу от магазините. :confused

По баловете купувахме подарък за детето на приятелско семейство.Купихме му гривна с кожа и гравирано злато(не просто една гладка плочка злато !!!).Купихме я от Отец Паисий,тогава цените бяха завишени заради търсенето и въпреки това я купихме на 30лв/грам.

Сега предполагам,че цените са паднали с 1-2лв/грам.

Вечерта когато бяхме на гости при родителите на момчето те се похвалиха,че са му купили дебел ланец от златарски магазин на пазара в Изгрев.Златото било 14к. и го спазарили на 23лв/грам.

Така,че и аз бих ти предложил 100лв за гривната след като се провери при златар.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...