Lucky13 Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Китарата (Dean Marley) е много запазена- много малко съм я използвал (свиря си най вече на акустичната)- на 6 месеца е: Марката Дийн Марли доколкото разбрах е някаква английска- китарата е 100% имитация на фендърски стратокастър. Вади един меден,мелодичен звук,когато няма ефекти. Струните са от по-гъвкавите тънки,и отново-запазени. Продавам я за 260лв няма драскотини или дефекти, не съм и настройвал нищо,освен струните Кубето "Laney-LX12" е почти ново,още е в гаранция.Взех го преди два-три месеца и отново-не е използвано почти, за това свалям цената му с 70% - продавам го само за 100лв- от ограничена серия е,в магазина ми казаха че взимам последното. Същото чисто ново кубе струва 170лв,аз го давам за 100лв! Аксесоари: (5 лв за всичко) (bonus) Кабел- около 1 метър и нещо- кабела не е кой знае колко специален,но е здрав и не прекъсва,като някои други кабели- има два големи жака.. Пеходник от голям към малък жак- в случей че някой желае да включи китарата в компютъра вместо в кубето (да се знае че е нужно звуковата карта на компа да разпознава електрически китари-не всички звукови карти могат) Калъф за китара- Калъфът е от друга електрическа китара,и има малка дупка,но тя нито се вижда нито представлява някакво неудобство. Има джобже. Ремък за китарата- ремъка е съвсем обикновен,нз какво да напиша за него.Черен е,не е кожен Извинявам се за мизерните снимки,в момента разполагам само с уебкамера Цялото Удоволствие: 365 лв -Или всичко,или нищо. Тва е пълен комплект за всеки който иска електрическа- със значително намаление,и спестява времето в обикаляне по магазини,разпитване и търсене. Намирам се в Пловдив. Телефон за връзка:0877 744 820 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted June 3, 2009 Author Share Posted June 3, 2009 добре,значи сега видях че марката не е много популярна по интернет. В действителност е Dean marley , MarKley май не произвеждат китари дори,а само струни и кубета. Направих снимка на главата за да се уверите: по тази причина,няма смисъл да увъртам, свалям цената на 180 лв. Но съм убеден че марката е по добра от стаговете примерно, допитах се до човек който разбира от електрически китари и ми каза че е много читава. Плюс тва е запазена. Тия китари ги продават в полша и чехия изглежда,освен в българия-излизат ми разни форуми на тези езици с снимки на различни китари от тая марка Получих няколко оферти за кубето- но в крайна сметка няма да го продам,докато някой не купи и китарата,или не купи и двете. Не ми е нужна електричката,ако нямам кубе. Електрическата я взех нова за 300 лв, цената и е свалена с 120 лв. Крайна цена на китарата- 180лв Това прави общата цена на всичко:285 лв Значи сега като имам предложения само за кубето,продавам и само китарата-ако някой купи китарата,продавам и кубето. Жалко е че всички вече имат китари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Само бонусите продават ли се? Ако да ще ги взема на опоменатата цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted June 3, 2009 Author Share Posted June 3, 2009 Само бонусите продават ли се?Ако да ще ги взема на опоменатата цена хехе,и на другия форум ме питаха точно същото. Ами не за жалост- бонусите са за този който купи китарата.. искам да добавя за снимката горе- тва не е паднала капачка на ключа- а е отражение на лаптопа върху металната капачка- китарата няма никакви дефекти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Ами приятелю тогава не им слагай цена, защото заблуждаваш хората. Просто пиши че са бонус към това и това и толкова. Иначе ако ги продаваш поотделно им напиши някаква цена и така. Успех с продажбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jazmena Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 предлагам бартер к800i s hadsfree и 1gb карта паметапарата е супер батерията му държи 5 дни с говорене(нормално).за китарата естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted June 5, 2009 Author Share Posted June 5, 2009 офертата с бартера е много интересна,но... Целия комплект беше продаден преди малко. Темата може да бъде затворена/изтрита. Искам да благодаря на всички,които се обадиха и проявиха интерес към нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.