vassko Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Без претенции за външния вид. Определяща е цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 30lv edna bez predno staklo boqdisana mat 4erno krasiva i zdrava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassko Posted May 27, 2009 Author Share Posted May 27, 2009 Ще я нося по тъмно и за това ми трябва да е със стъкло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stati Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Ще я нося по тъмно и за това ми трябва да е със стъкло. Здравей, аз имам една където има козирка за ти пази сянка обаче не е предидено да има предно стъкло, но за това към каската давам оригинални за целта очила. Давам я за 20лв тъй като не я ползвам. При интерес Stati_Angelov Skype or private msg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ditk0 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 имам cms gp4 мисля че се води модела с аерография има забележки 50лв ако те интересува ще пратя снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Понеже тая тема се застоя доста отгоре реших и аз да си дам мнението,все пак новото си е ново. Преди една седмица си взех чисто нова каска за моя скутер само за 40 лева . От магазина на тези двамата братя над бензиностанцията на "петрол" по Васил Априлов. Каските са опаковани с найлончетата и с целуфанчетата на визьора за 40 лева, дано да съм помогнал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.