edeam Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Продава Фолксваген ЕОС 2.0 TDI с оптичен и чип тунинг.Дата на първа регистрация 06.2006.Втори собственик,закупена на 38 764 км,поддържан единствено в сервиз на Фолксваген в Австрия,където се намира и в момента.Чипа е слаган в Австрия,колата с него е 182 к.с.4 местна,6 airbags,ESP,DPF,ABS,темпомат,кожен салон,двузонов климатроник,хладилна жабка,джанти R12 18 ",чупещ волан,парктроник,подгряване на седалките и огледалата,чисто нови зимни гуми с 16" джанти,панорамен таван+шибидах,кабрио,бордови компютър.Сега е на 77500 км,намира се в Австрия в момента.Оптичния тунинг е на цена 4500 лв,чипа е слаган в Австрия цена 800 евро,има остатъчна гаранция,джантите,с които е на снимката са 1500 евро.За връзка най-добре ползвайте skype или e-mail. skype:stoian_genov e-mai:[email protected] тел-00436641385494 цена-28 000 евро снимки- http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f...%B5%D0%BE%D1%81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Колега явно не си запознат с промоциите на VW в България, EOS 2.0TDI - 42248лв. с ДДС,е верно без чип,но пък фул екстри. Сори за офа,но това е Примоцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted May 20, 2009 Author Share Posted May 20, 2009 Колата не е моя,каквото са ми дали като инфо,това съм пуснал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Колега явно не си запознат с промоциите на VW в България,EOS 2.0TDI - 42248лв. с ДДС,е верно без чип,но пък фул екстри. Сори за офа,но това е Примоцията. Е да де, ама тва е цена в КЕШ, я сметни лизинга в тая връзка 1 бърз виц. Умрял 1 българин и отиа при Свети Петър. Свети Петър го пита "Ти от какво умре бе?" а българчето вика: срам ме е да ти кажа. "казвай или отиваш в Ада" ами такова......взех си кола на лизинг и умрях от глад........... :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Е да де, ама тва е цена в КЕШ, я сметни лизинга в тая връзка 1 бърз виц. Умрял 1 българин и отиа при Свети Петър. Свети Петър го пита "Ти от какво умре бе?" а българчето вика: срам ме е да ти кажа. "казвай или отиваш в Ада" ами такова......взех си кола на лизинг и умрях от глад........... :laughing: смятам,ама нова все пак Колега,извинявай заиграхме се покрай темата,успех с продажбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.