Jump to content
BulForum.com

продава ЕОС 2.0 TDI с оптичен и чип тунинг

Recommended Posts

Продава Фолксваген ЕОС 2.0 TDI с оптичен и чип тунинг.Дата на първа регистрация 06.2006.Втори собственик,закупена на 38 764 км,поддържан единствено в сервиз на Фолксваген в Австрия,където се намира и в момента.Чипа е слаган в Австрия,колата с него е 182 к.с.4 местна,6 airbags,ESP,DPF,ABS,темпомат,кожен салон,двузонов климатроник,хладилна жабка,джанти R12 18 ",чупещ волан,парктроник,подгряване на седалките и огледалата,чисто нови зимни гуми с 16" джанти,панорамен таван+шибидах,кабрио,бордови компютър.Сега е на 77500 км,намира се в Австрия в момента.Оптичния тунинг е на цена 4500 лв,чипа е слаган в Австрия цена 800 евро,има остатъчна гаранция,джантите,с които е на снимката са 1500 евро.За връзка най-добре ползвайте skype или e-mail.

e-mai:[email protected]

тел-00436641385494

цена-28 000 евро

снимки- http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f...%B5%D0%BE%D1%81

Колега явно не си запознат с промоциите на VW в България,

EOS 2.0TDI - 42248лв. с ДДС,е верно без чип,но пък фул екстри. :woot

Сори за офа,но това е Примоцията. :punk

Колата не е моя,каквото са ми дали като инфо,това съм пуснал.

Колега явно не си запознат с промоциите на VW в България,

EOS 2.0TDI - 42248лв. с ДДС,е верно без чип,но пък фул екстри. :woot

Сори за офа,но това е Примоцията. :punk

Е да де, ама тва е цена в КЕШ, я сметни лизинга :laughing: в тая връзка 1 бърз виц. Умрял 1 българин и отиа при Свети Петър. Свети Петър го пита "Ти от какво умре бе?" а българчето вика: срам ме е да ти кажа. "казвай или отиваш в Ада" ами такова......взех си кола на лизинг и умрях от глад........... :laughing: :laughing: :laughing:

Е да де, ама тва е цена в КЕШ, я сметни лизинга :laughing: в тая връзка 1 бърз виц. Умрял 1 българин и отиа при Свети Петър. Свети Петър го пита "Ти от какво умре бе?" а българчето вика: срам ме е да ти кажа. "казвай или отиваш в Ада" ами такова......взех си кола на лизинг и умрях от глад........... :laughing: :laughing: :laughing:

:punk смятам,ама нова все пак ;)

Колега,извинявай заиграхме се покрай темата,успех с продажбата. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...