black`d3vil Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Търся да закупя оригинално сребърно зипо - изискването ми е да е от Пловдив и модела да е реплика на някои предишен (това е желателно, но ако много ми хареса запалката може и компромис да направя). Не искам някакви шарении или логота стил Jack Daniels, J. Walker, MetallicA и подобни неща (може да е с Marlboro) . За контакти: - ЛС - mail: [email protected] - skype: irc.devels.cx - тел.: 0888988910 Атанас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Имам една за продажба, оригинална(всъщност менте на тази не може да се направи), купена от щатите. никога не е ползвана, не е зареждана, не е въртян дори и валяка, аз съм я пипал само веднъж - няма дори отпечатъци. Не е ХРОМ, а е Black Ice- просто няма такъв цвят, даже да го снимам не можеш да добиеш реална представа за цвета - черна оксидация, която е огледална. Ето едни що-годе добри снимки http://drpepper.blog.so-net.ne.jp/2009-02-08 . Запалката е като на снимката - същата кутиика + доживотна гаранция на всички части. Търся и 65лв. Ако си заинтересован пиши на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black`d3vil Posted May 19, 2009 Author Share Posted May 19, 2009 Ще се разберем в skype, за да не спамим темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.