Jump to content
BulForum.com

Купувам кецове/маратонки

Recommended Posts

Та напоследък си харесах 3 пъти кецове/маратонки от разни колеги из форума...нещо което е трудноз а мен защото по магазините изключително турдно ми допада нещо...та все пак търся ако някои е донесъл от Англия или прочее или просто има някакви оферти...желанието ми е да са нови задължително! марката не е от значение но фаворити са ми Umbro, Champion, Converse и не само тях....не съм роб на определена марка....спирам се само на черни и бели...може и нещо синьо но самото синьо да е малко....

цена...всичко зависи от офертата и вида и дали ще ми харесат :)

ето няколко примери на кецове които колеги от форума продаваха но за съжаление или не ми стават или някои ме изпреварва...не е задължително да са със лепки но някак си засега това ми хваща погледа :)

пп. да не забравя номера ми е по прицнип 43

можете да ми пишете на ЛС или скайп djcyperx

123456.jpg

011532195.jpg

011532203.jpg

има такива чемпиън,но вместо бяло и тъмно синьо са бяло и зелено.един познат от Варна ги продава,иска им 80лв

кажи ако имаш интерс да ти дам скайп и да се разбирате :laughing:

Момко ще ти заврят краченцата сега лятото с такива обуща :laughing: :laughing:

Аз имам подобни на пума кецове и дори до няколко дена и аз мисля да си купя някакви други но сигурно няма да се кацове понеже лятоот с тая кожа... :unsure: :unsure:

има такива чемпиън,но вместо бяло и тъмно синьо са бяло и зелено.един познат от Варна ги продава,иска им 80лв

кажи ако имаш интерс да ти дам скайп и да се разбирате :laughing:

предпочитам да е от Пловдив :)

N-series знам за лятото бе момко :) аз по прицнип искам да имам пък лятото затворени обувки не нося или ако нося са само от кожа и то естествена щото... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...