DjCyPeRx Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Та напоследък си харесах 3 пъти кецове/маратонки от разни колеги из форума...нещо което е трудноз а мен защото по магазините изключително турдно ми допада нещо...та все пак търся ако някои е донесъл от Англия или прочее или просто има някакви оферти...желанието ми е да са нови задължително! марката не е от значение но фаворити са ми Umbro, Champion, Converse и не само тях....не съм роб на определена марка....спирам се само на черни и бели...може и нещо синьо но самото синьо да е малко.... цена...всичко зависи от офертата и вида и дали ще ми харесат ето няколко примери на кецове които колеги от форума продаваха но за съжаление или не ми стават или някои ме изпреварва...не е задължително да са със лепки но някак си засега това ми хваща погледа пп. да не забравя номера ми е по прицнип 43 можете да ми пишете на ЛС или скайп djcyperx Link to comment Share on other sites More sharing options...
grunchaka Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 има такива чемпиън,но вместо бяло и тъмно синьо са бяло и зелено.един познат от Варна ги продава,иска им 80лв кажи ако имаш интерс да ти дам скайп и да се разбирате Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-series Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Момко ще ти заврят краченцата сега лятото с такива обуща :laughing: Аз имам подобни на пума кецове и дори до няколко дена и аз мисля да си купя някакви други но сигурно няма да се кацове понеже лятоот с тая кожа... :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted May 6, 2009 Author Share Posted May 6, 2009 има такива чемпиън,но вместо бяло и тъмно синьо са бяло и зелено.един познат от Варна ги продава,иска им 80лвкажи ако имаш интерс да ти дам скайп и да се разбирате предпочитам да е от Пловдив N-series знам за лятото бе момко аз по прицнип искам да имам пък лятото затворени обувки не нося или ако нося са само от кожа и то естествена щото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted May 11, 2009 Author Share Posted May 11, 2009 Закупени...затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.