diabolik Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Одеве си срязах леко задната гума на един бордюр и малко ме притеснява. Ако някой има добро предложение за втора ръка, горе долу запазени гуми да предложи нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen032 Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 удари промоцията 2 гуми с 2 джанти 45лв джантите са прави утре мога да ти кажа точния размер на гумите, че са в гаража но са малко по тънки май 165 на 70 13 или не6то такова ми се върти? п. с./ а ти какави търсиш? п.с. с поне 5-6мм бяха по спомени.. но смених спираките с по големи и от там забравих за 13ки джанти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 удари промоцията 2 гуми с 2 джанти 45лв джантите са прави утре мога да ти кажа точния размер на гумите, че са в гаража но са малко по тънки май 165 на 70 13 или не6то такова ми се върти? п. с./ а ти какави търсиш? п.с. с поне 5-6мм бяха по спомени.. но смених спираките с по големи и от там забравих за 13ки джанти... Ами мойте са 175 мисля, става въпроса за VW Polo 95, дано и джантите да са същите, ако не само гумите за колко ще ги дадеш? П.С. 165 или 175 няма значение, ще сложа мойте отзад евентуално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 diabolik ако не ти трябват джантите на тоя пич аз съм навит да ги взема а ти гумите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.