plamen032 Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 За ИЗТРИВАНЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 скутер с М категория не можеш да караш освен ако не е със сменен километраж... с М категория можеш да караш ония с педалите . М е до 50 кубика и до 50 километра... такова животно с марка от тези който си посочил май няма..ориентирай се към пиаджотата или пухчетата с педали ... поне щи гори 1.5 на сто относно поста по долу: колко ти пишеше на километража?! 49? повечето машинки на който казваме 50 кубикови, всъщност са 49 затова кат добавят и изискването да е до 50 км иначе минава към А категория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts_ber Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 скутер с М категория не можеш да караш освен ако не е със сменен километраж... с М категория можеш да караш ония с педалите . М е до 50 кубика и до 50 километра... такова животно с марка от тези който си посочил май няма..ориентирай се към пиаджотата или пухчетата с педали ... поне щи гори 1.5 на сто Колега в грешка си аз имах 2 скутера. Хонда и Априлиа - 49цц. Водят се толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen032 Posted April 20, 2009 Author Share Posted April 20, 2009 скутер с М категория не можеш да караш освен ако не е със сменен километраж... с М категория можеш да караш ония с педалите . М е до 50 кубика и до 50 километра... такова животно с марка от тези който си посочил май няма..ориентирай се към пиаджотата или пухчетата с педали ... поне щи гори 1.5 на сто относно поста по долу: колко ти пишеше на километража?! 49? повечето машинки на който казваме 50 кубикови, всъщност са 49 затова кат добавят и изискването да е до 50 км иначе минава към А категория. Здравейте, много добре знам какво е "М" категория. Моля БЕЗ излишен СПАМ!! Знам и врътките, които се правят за да се водят като такива, като смяна на километража, наш човек на подходящото място и т.н.. В България има и вносители, които така уреждат стоката си пред контролните органи че тя се кара с "М" вместо с "А" В София а и в Пловдив съм попадал на такива места, но ЦЕНАТА, и марката НЕ ме е устройвала. Не напразно съм написал "........който да се кара с "М" категория" Благодаря!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.