freshman Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Търся да закупя дънни платки на s.A. Трябват ми евтини дъна. Може да са с подути кондензатори или повредени транзистори, но важното е да са със здрав чипсет. Може евентуално и да е нещо на s.478 ili s.754. Трябва да сглобя три евтини конфигурации. От Пловдив съм. За контакти тук на лична. Моля за разумни предложения. Цена за правилата до 10 лв. В допълнение ще спомена, че ми трябват 2 процесора на s.A-Athlon или Duron до около 1200 Mhz. Очаквам предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Имам едно дъно+процесор+охладител (то е цяла система в кутия) но ако ти трябват само дъно+процесор+охладител ще ти ги дам, на дъното не работи мрежовата карта, също и не пожах да пусна вградената видео карта, иначе всичко друго си работи (Сокет 775 е, процесора е Пентиум 4). Ще ти ги дам на приемлива цена имайки в предвид какви са проблемите на дъното. Ако искаш мини в понеделник и ще се разберем нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 MB + Athlon 1200 MHz + Cooler = 29 лв MB + Athlon 2100+ + Cooler = 39 лв (работят с SDRAM) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 ECS KVTA3 GA 7ZXE MSI KT 880 Delta Duron 1900 Sempron 2400+ Semron 2600+ Ако си избереш нещо може да го комбинираме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.