A55A551N80R Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 1. 2 тетрадки по 80 листа с всичката теория, изключения и разни частни случаи на граматиката в БГ език.Включва както граматични особености, така и пунктуация, слято и полуслято писане и т.н.Абе кажи речи всичко(малка и главна буква, променливо Я, пропускане на някои гласни при промяна на числото, обеззвучаване и бог знае още какво, забравил съм ги.....). Тетрадките представляват записки от миналата година, готвил съм се при преподавател по българска филология(или нещо такова беше)в ПУ. Към тях:Помагала с тестове за изпита по езикова култура в ПУ от 2008/2009г(чисто нови, не съм драскал в тях) От тези материали се готвих миналата година и изкарах на езиковата култура 5.50, в тетрадките всички уроци са разделени и описани по дати и раздели, не пиша много красиво, затова прилагам снимки, да се види: 2. Кандидастудентски теми по география, пак за ПУ, на сестра ми са, отпреди 2-3 години.Не разбирам от география, не им знам конспекта, само мога да кажа какво представляват: 27 са на брой, в джобове, във всеки джоб има по около 10-15 листа с план на темата, и след това написана самата тема и проверена от преподавател.Доколкото си спомням и тя се готви при преподавател от ПУ, не помня как се казваше.Слагам снимки, белкем се видят заглавията и ги свeрите с конспекта. Не съм продавал досега такива работи и нз колко вървят, за това правя търг: начална цена 40лв и крайна 80, идеални са за някой мързелив или стиснат кандидат-студент на който не му се дават 500+ лв за подготовка( на мене г/д толкова ми излезе), смятам че има всичко необходимо. Модератор: Поправи си темата, въз основа долния цитат от правилата (удебеления текст), а аз ще добавя в заглавието, че става дума за търг. 5. При обявяване на търг (който трябва да се обяви още в заглавието на темата), продавачът трябва да определи края на търга с указани дата и час (ако последният липсва, за краен час/минута се приема часът и минутата на пускането на темата), стартовата цена, блиц цената и задължително стъпката на наддаване, която да не бъде стотинкова. При нарушаване на това правило се трие темата ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Това цени само за материалите по единия предмет ли са или общо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.