Jump to content
BulForum.com

Продавам на ТЪРГ материали за кандидат-студенти

Recommended Posts

1. 2 тетрадки по 80 листа с всичката теория, изключения и разни частни случаи на граматиката в БГ език.Включва както граматични особености, така и пунктуация, слято и полуслято писане и т.н.Абе кажи речи всичко(малка и главна буква, променливо Я, пропускане на някои гласни при промяна на числото, обеззвучаване и бог знае още какво, забравил съм ги.....).

Тетрадките представляват записки от миналата година, готвил съм се при преподавател по българска филология(или нещо такова беше)в ПУ.

Към тях:Помагала с тестове за изпита по езикова култура в ПУ от 2008/2009г(чисто нови, не съм драскал в тях)

От тези материали се готвих миналата година и изкарах на езиковата култура 5.50, в тетрадките всички уроци са разделени и описани по дати и раздели, не пиша много красиво, затова прилагам снимки, да се види:

i3010001.th.jpg

i3010005.th.jpg

2. Кандидастудентски теми по география, пак за ПУ, на сестра ми са, отпреди 2-3 години.Не разбирам от география, не им знам конспекта, само мога да кажа какво представляват: 27 са на брой, в джобове, във всеки джоб има по около 10-15 листа с план на темата, и след това написана самата тема и проверена от преподавател.Доколкото си спомням и тя се готви при преподавател от ПУ, не помня как се казваше.Слагам снимки, белкем се видят заглавията и ги свeрите с конспекта.

i3010006.th.jpg

i3010007.th.jpg

Не съм продавал досега такива работи и нз колко вървят, за това правя търг: начална цена 40лв и крайна 80, идеални са за някой мързелив или стиснат кандидат-студент на който не му се дават 500+ лв за подготовка( на мене г/д толкова ми излезе), смятам че има всичко необходимо.

Модератор: Поправи си темата, въз основа долния цитат от правилата (удебеления текст), а аз ще добавя в заглавието, че става дума за търг.

5. При обявяване на търг (който трябва да се обяви още в заглавието на темата), продавачът трябва да определи края на търга с указани дата и час (ако последният липсва, за краен час/минута се приема часът и минутата на пускането на темата), стартовата цена, блиц цената и задължително стъпката на наддаване, която да не бъде стотинкова. При нарушаване на това правило се трие темата !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...