MC_Marto Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Трябват ми панелите (заедно със тъчпад) и капаците на дисплея (общо взето всички пластмаси) за лаптоп MSI VR601 или аналогичен на него със сребърно покритие на панела.Някой ако има и Bluetooth карта и/или камера за него също може да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Обади се на Техномаркет за 200 лева ще ти докарат от китай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC_Marto Posted April 1, 2009 Author Share Posted April 1, 2009 Обади се на Техномаркет за 200 лева ще ти докарат от китай. Какво по-точно биха ми докарали за 200лв. от Китай?! Искаш да кажеш, че панелите биха ми стрували толкова?!Ако става на въпрос за толкова бих си взел направо друг LCD дисплей, или може би аз съм назад с информацията ... ... мисля, че ако става въпрос за панелите това са прекалено много пари, дори и да става въпрос за България ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.