Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Здравейте,значи търся си евтино PC. Трябва ми само за INTERNET за нищо друго.Не държа на марка. Заедно със мониторче,без значение какво е само да предава и да е 15'-17'!!!!!!! Готов съм да отделя 70-80лева!!!!!! Някой ако му се намира нещо и може да помогне да пише!!!!!!!!! :punk

.......мониторче,без значение какво е само да предава и да е 15"...

И от мен един 15" Trinitron - предaва и то как - http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=76354&hl=.

Иначе тук - http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=68490&hl= има разни полукомпове ако решиш, че може нещо да ти свърши работа.

Здравей, имам решение за евтин/30 лв./ и ЕВТИН / 130 лв./ компютри, и на двата върви интернет, но за останалото разликата е в пъти. Все пак дай повече инфо.

Ами значи машинката не е за мен а за един приятел и той каза да му намеря нещо ефтинко на което да върви само INTERNET утре ще го питам за каква цел точно му трябва за да знам!!!!! Но все пак 30 левовата машинка ако може да и знам параметрите няма да е зле!!!!!!!! :punk :punk

Ами значи машинката не е за мен а за един приятел и той каза да му намеря нещо ефтинко на което да върви само INTERNET утре ще го питам за каква цел точно му трябва за да знам!!!!! Но все пак 30 левовата машинка ако може да и знам параметрите няма да е зле!!!!!!!! :punk :punk

6. Компютър PII 333 MHz/ 128MB RAM, 6.4GB hard, FDD,

CD,LAN 10Mb, USB, AGP 8MB & sound on board - 30 лв.

Намира се в София. С инсталиран Windows 2000 SP4.

Имам Fujitsu Siemens Desktop

fujitsu-siemens-s2-162.jpg

P3 1 ghz

intel 815 chipset

256 mb 133mhz. ram

20 hdd.

int VGA ,lan,sound.

разликата от снимката е че nяма флопи и CD-ROM,за сметка на това вече работим с флашки през USB.

Прфектна машина , става за всичко без игри. AUTOCAD 2004 работи повече от доволно.

Цена 70 лева.

Здравейте,значи търся си евтино PC. Трябва ми само за INTERNET за нищо друго.Не държа на марка. Заедно със мониторче,без значение какво е само да предава и да е 15'-17'!!!!!!! Готов съм да отделя 70-80лева!!!!!! Някой ако му се намира нещо и може да помогне да пише!!!!!!!!! :punk

MB s.A /Duron 750Mhz/256M SDR / 6,4GB HDD/VGA 32M TNT2 /CDROM 48x/ - 65лв.

Тука е истината, щом е за интернет !

Ти добре ли си - на това му трябва един сайт с флаш анимация и е до там :bgrin:

Наскоро пробвах да работя в нета с пентиум ммх233, но сайтовете сега определено са по-тежки от преди 5 години...

Продавам следния компютър:

CPU: Intel Celeron 1100 MHz

MotherBoard: DFI

VGA: NVidia Riva TNT2 Model 64

RAM: 512 MB

HDD: 20 GB

LAN: 10/100

SoundCard

Цена: 50 лв.

Инсталиран Windows XP Pro, Skype, Opera, Video codecs. Всичко му е нагласено - взимаш и ползваш.

Имам и един 17" CRT монитор Samsung 757 NF - 40 лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...