Radev Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Търся LCD монитор 15 или 17'' без дефекти по матрицата! Може да е с козметични дефекти по корпуса и без стойка. Бюджета е ограничен и мога да предложа около 60-70 лв кеш (и евентуално бартер). Монитори над 100 лв. не ме интересуват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 15" LCD Gericom без забележки - 88 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Аз си мисля че 70 лева само матрицата не може да намери пък чак цял ТФТ монитор . Въпреки че е повече от бюджета който си определил , мога да предложа ТОВА,пък може да ти хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radev Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 З тези които си мислят, че LCD мониторите са скъпи, в София 15 инчовите GRADE "C" качество се продават по 32 лв. (без стойки са и адаптори), но с 3 месеца гаранция и перфектни матрици. Както съм писал може и без стойка и с козметични забележки. Мониторите от клас GRADE 'Б" са по 50лв с 12 месеца гаранция! Да не каже някой, че си фантазирам > LCD Monitor's Много ви моля да се въздържате от такива коментари: " Аз си мисля че 70 лева само матрицата не може да намери пък чак цял ТФТ монитор. Не всички ядем доматите с колците Все пак ще се възползвам от офертите и на 2-мата Мога да ви предложа освен 60лв и някакви компютърни части, зависи какво ви интересува (Рам,ДДР400/512; Wifi/pci; PSU/350w+mod) Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen22 Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 мога да предложа -Sony SDM-S75D/F/N [17" LCD] цена 100 лв за брой ,имам 2 броя перфектни статут А с куриер е още 6-7 лв http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/pc/...sdm_s75d_bc.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 ". Не всички ядем доматите с колците А ся де...!!!! Ми като има за по 32 лева у Софето защо си правиш проветрение на устата ми не идеш да си ги купиш от там ...,или ей така за спорта. Аз си оттеглям офертата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radev Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 Не съм искал да засягам никого, съжалявам. Просто дадох нагледен пример за това, че фирма ги продава толкова евтино с гаранция. Монитора ми е нужен до няколко дена и затова се обръщам към форума. Иначе ако не си намеря до няколко дена, на края на седмицата приятел ще ходи до София и ще купи 2 монитора за 66лв с гаранция. В крайна сметка аз имам ограничен бюджет и искам да купя по-евтиното (може би нискокачествено) а вие като продавачи искате печалба (При положение, че офертата ти Bulgarian, не влиза в условията от първия ми пост, не виждам защо ти си правиш "проветрение на устата", просто се "пазаря"). Разликата е очевидна. Дали ще дам 100 лева за перфектен монитор без гаранция още днес или за същия на същите пари с 1 година гаранция след 1 седмица има значение. Въпроса е, че не разполагам в момента с такава сума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Не съм искал да засягам никого, съжалявам. Просто дадох нагледен пример за това, че фирма ги продава толкова евтино с гаранция. Монитора ми е нужен до няколко дена и затова се обръщам към форума. Иначе ако не си намеря до няколко дена, на края на седмицата приятел ще ходи до София и ще купи 2 монитора за 66лв с гаранция. В крайна сметка аз имам ограничен бюджет и искам да купя по-евтиното (може би нискокачествено) а вие като продавачи искате печалба (При положение, че офертата ти Bulgarian, не влиза в условията от първия ми пост, не виждам защо ти си правиш "проветрение на устата", просто се "пазаря"). Разликата е очевидна. Дали ще дам 100 лева за перфектен монитор без гаранция още днес или за същия на същите пари с 1 година гаранция след 1 седмица има значение. Въпроса е, че не разполагам в момента с такава сума. Колега аз имам същият проблем: http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=75576&hl= На мен ми трябват даже 2 броя. Ходих до ИЗОТа и ИМПАКТОто но но там мониторите от този сорт са с дефекти и по матриците. Много те моля ако намериш разрешение на проблема да го споделиш с мен на ЛС. Защото на мен ми трябват за един експиримент и може да не стане нищо, и не ми се дават много пари за нови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.