Jump to content
BulForum.com

Продавам GSM телефони по 100лв/бр.

Recommended Posts

Продавам GSM телефони по 100лв. на брой. Някой от тях работат с две карти едновременно, други с превключване на картите.

Снимки тук - http://www.prepisvai.com/phones/

За контакти:

ГСМ: 0896577591

от гр. Пловдив, изпращам с Еконт Експрес.

Pone da pisheshe harakteristika na vseki gsm

Телефоните са ползвани, някои малко други около 2-3 месеца. Характеристиките са че някои работат едновременно с две карти, а други с превключване. Тези телефони са доста разпространени и моделите им не се различават по фукнции кой знае колко.

Поздрави.

Радио имат ли? вградена памет или допълнителна може ли да се постави и каква? Също ме интерисува тези телефони могат ли да бъдат свързани с Windows защото съм чувал че не ги разпознава? и мен ме вълнува дали има модел с ТВ?

Малко пояснения за наивните лапета,след като SirMixAloT се прави на ударен,става дума не за нокиа,а за китайската имитация-1 към 1 дизайна на нокиа,само екстрите и качеството разбирасе е друго ;)

ПС: не искам да ти подбивам продажбата,но е хубаво да се пояснява като те питат B)

Малко пояснения за наивните лапета,след като SirMixAloT се прави на ударен,става дума не за нокиа,а за китайската имитация-1 към 1 дизайна на нокиа,само екстрите и качеството разбирасе е друго ;)

ПС: не искам да ти подбивам продажбата,но е хубаво да се пояснява като те питат B)

Мерси за пояснението, просто нямах време да погледна темата и да напиша постове. Та да кажа. Не се бъркайте че това е нокия. Кояколко хора на лично сами писали и питат дали е Нокия, това не е Нокия и дори не е имитация. Няма нищо общо с дизайна на Нокия. Вгледайте се внимателно в снимките. Също така тези телефони нямат WiFi, някой от тях имат Bluetooth. Камерата е много слаба 0.30МП. Радио нямат. Ако имате допълнителни въпрости питайте. Телефоните не са нови ползваниса около 2-3 месеца.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...