DimoS Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Търся си апартамент -боксониера или малък двустаен. Локацията няма значение, само да не е в Изгрев или някой от ромските квартали. Някои ако има оферта или може да ме насочи към добра агенция, моля пишете. Бюджета ми е 30 000 лв. Поздрави, Димо Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Адрес, Хера... само гледай да не подписваш ексклузивния договор на Адрес че е много задължаващо. Не се подлъгвай по по-ниския процент комисионна освен ако не държиш точно през да вземеш нещо (което общо взето не става - една така я чаках 3 месеца да търси накрая отидох да ми се подпише че не може да ми намери нищо и договора се прекратява поради тази причина и ме мотаха 30 мин но накрая ми се подписаха) PS: по актуалните цени за ново строителство от поне 700 евро на квадрат излиза че можеш да купиш нещо с размер 25-30 квадрата... в някоя панелка на края на кичука или в коматево може би до към 50-60 квадрата, сметнати барабар със стените, терасата и идеална част от стълбището... PS2: налагаше ли се да пускаш темата 2 пъти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.