Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Дата на производство октомври 1998 г.

Тип двигател Бензинов

Скоростна кутия Ръчна

Категория Хечбек

Пробег 200000 км

Цвят Син Металик

Особености:

2(3) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Климатроник, Лети джанти, Металик, Сервизна книжка, Серво управление, Стерео уредба, Центр. заключване

Допълнителна информация:

Колата е в ПЕРФЕКТНО техническо и козметично състояние без никакви забележки! !! Напълно обслужена в сервиз БМВ! Два комплекта фарове(новия модел + оригиналните); Бял километраж(свети неон или зелено по избор); Стерео уредба с USB Flash + буфер Ауди; 8 ляти джанти (15-ки с чисто нови зимни гуми и 16-ки с нови лятни гуми)

Цена:8 000 7 400 лв.

0898 82 82 28

може ли кода на мотора, защото нещо не откривам такива двигатели ?

кой, къде е слагал чипа и колата мерена ли е на дино за да се докажат тези мощности за които пишеш?

Кода по-късно вечерта,защото нали само на големия талон го пише май,а само малкия е в мен,другия не го нося.Даже честно да ти кажа не съм убеден дали не беше 110 коня :)

Чипа е слаган в сервиза на БМВ (колата е обсужвана само там,не че е имало кой знае какво за обслужване).Като казвам,че всичко е перфектно,значи имам точно това предвид.Ако искаш заповядай да видиш колата,да погледнеш каквото те интересува...

Да доуточня защо не съм особено точен с инфото за някои неща:

Значи аз съм хал-хабер относно автомобили!

Предишния собственик на колата ми е приятел и ми каза да ходя само в сервиза на БМВ,и каквото ми кажат това правя!Смени това-сменям го,направи това-правя го и т.н. :)

Смея да твърдя че е всеобщо мнение ,че този е един от най-добрите сервизи,верно че е скъпичко,но всички са много в час!

Значи в талона са въведени подновените данни на колата.а именно 92 киловата,което ще рече 125 к.с. както предположи колегата по-горе!

1kilovat e raven na 1.36 k.s

MOD EDIT: Следващият остроумен коментатор в темата ще отнесе сериозно наказание. Спазвайте Правилата на раздела! Коментари са позволени само при интерес към обявата.

Понеже ще ми носят нови зимни гуми 16-ки,ако някой прояви интерес мога да продам оригиналните ляти джанти 15-ки с четирите нови зимни гуми "GoodYear".

Цената е 400 лв ! (подаръче направо)

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...