shondll Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Купавам следното нещо: може и да е с женски куплунг откъм IDЕ интерфейса. Още по-добре ще е ако имате и карта <= 512MB, за да стане комплекта пълан Ясно е, трябва ми за диск за компютърно дъно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Имам такова нещо, с мъжки куплунг. Мога да ти предложа и твърд диск Seagate ST-1 4GB 2MB cache (остана от Ipod-a след като му сложих флаш). За адаптера искам някъде около 10лв, за диска трябва да видя как вървят. едит:сега виждам, че търсиш под 512... Ако все пак решиш, че ти трябва повече памет кажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Имам такъв адаптер с 1 или 2 CF слота. Цена: с 1 CF слот - 10 лв с 2 CF слота - 12 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Директно в IDE слота ли се слага или трябва кабел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted March 10, 2009 Author Share Posted March 10, 2009 Купих от jimmyb, благодаря на всички отзовали се П.С. За това на jimmyb не трябва кабел а и се захранва от IDE интерфейса, което е доста удобно за монтиране и позване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Директно в IDE слота ли се слага или трябва кабел? Директно в слота, без кабел е. Имам още бройки, ако му трябва на някой друг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.