Jump to content
BulForum.com

Продавам Semobi X1 Dual SIM Card Phone With TV

Recommended Posts

Продавам следния телефон , на външен вид е копие на СЕ Х1.Има вграден ТВ тунер, 2 СИМ карти, блутут, куерти клавиетура...Ето как изглежда:

http://www.trademe.co.nz/Mobile-phones/Vod...n-206015669.htm

Нов е, купен от ebay по погрешка. Просто не обърнах внимание че пише че е копие и за да не си развалям рейтинга реших да си го платя след като съм го спечелил. Платил съм го 250$ + 80лв ДДС +12лв митнически декларации.

Продавам го за 250$ или го разменям за друг тел. с тъч скрийн дисплей и WIFI.

Офертата е валидна 5 дена, след това ще се възползвам от правото си да върна продукта в седемдневен срок.

За контакти на ЛС или на 0886314887

Пловдив

Може да го платиш в каквато валута искаш, за мене няма значение.Ако е в левове смяташ курс продава на обменните бюра за деня.Мисля че вчера беше 1.55 или 1.56 лв за $.

Цената , която предлагаш не ме устройва.Ще обясня и основанието си. Аз платих за него точно 480лв. Бих намалил цената в разумни граници-например 330лв . Ако не се продаде на тази цена просто ще си го върна на продавача, това ще ми струва 22$.Простата сметка показва 250$-22$=228$.Или ще си върна около 355лв.Ако го продам тука дори и на 330лв ще съм по-доволен защото ще си спестя разкарването по пощите и чакането на плащането около 2 седмици.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...