Jump to content
BulForum.com

Продавам Bluetooth GPS Reciever "HOLUX M1000"

Recommended Posts

ВАЖНО! GPS-ът е запазен вече, така че обявата е невалидна. Благодаря на всички за проявения интерес :)

Като казвам "нов" имам предвид, че е ползван едно единствено пътуване, т.е. реално погледнато е втора употреба, но според българските пазарни и ebay-ските закони може да мине като "absolutely new condition" :). След това си купих цяла GPS система и рисийвъра не ми трябва вече.

Батерията държи много време. Казвам го, защото го бях забравил вечерта колата и на другия ден по обед все още работеше гадината малка. Не знам колко време се зарежда, тъй като не съм го зареждал. Не мога да ви кажа и до какво разстояние хваща, но при мен седеше в сенника над шофьорското място, който беше "затворен", а PDA-а ми беше над централната конзола на колата и сигналът беше супер. Връзката със сателитите прекъсна само на тунела в Пловдив.

Цената му е 50лв., закупил съм го на 95лв. от Jar Computers. Нямам представа каква му е цената в момента.

За контакти - 0885129901.

Извинявам се за липсата, отсъствах. GPS-а отива при който звънне първи и дойде да си го вземе на място утре (петък).

Ето актуални снимки, току-що заснети:

holux1.jpg

holux2.jpg

Въпреки интереса към цената от 50лв. ще продам GPS–а за 45лв. на този, който дойде да го вземе утре на място. Офисът ми е в квартала между Практикер и Санкт Петербург.

GPS-а с дава: с кутията (някой по телефона настояваше за нея), самият GPS рисийвър и зарядно за автомобил.

Бонус получавате и мирис на евтин ароматизатор тип борче, тъй като се оказа, че в жапката, където беше зарядното, имало такъв ароматизатор. Един Бог знае как се е озовал там.

Телефон за контакт: 0885129901

Cheers!

Както писах и в първия пост в темата - джаджата е продадена. Честито на новия собственик, да го навигират със здраве :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...