PlayMate Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 ВАЖНО! GPS-ът е запазен вече, така че обявата е невалидна. Благодаря на всички за проявения интерес Като казвам "нов" имам предвид, че е ползван едно единствено пътуване, т.е. реално погледнато е втора употреба, но според българските пазарни и ebay-ските закони може да мине като "absolutely new condition" . След това си купих цяла GPS система и рисийвъра не ми трябва вече. Батерията държи много време. Казвам го, защото го бях забравил вечерта колата и на другия ден по обед все още работеше гадината малка. Не знам колко време се зарежда, тъй като не съм го зареждал. Не мога да ви кажа и до какво разстояние хваща, но при мен седеше в сенника над шофьорското място, който беше "затворен", а PDA-а ми беше над централната конзола на колата и сигналът беше супер. Връзката със сателитите прекъсна само на тунела в Пловдив. Цената му е 50лв., закупил съм го на 95лв. от Jar Computers. Нямам представа каква му е цената в момента. За контакти - 0885129901. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 Извинявам се за липсата, отсъствах. GPS-а отива при който звънне първи и дойде да си го вземе на място утре (петък). Ето актуални снимки, току-що заснети: Въпреки интереса към цената от 50лв. ще продам GPS–а за 45лв. на този, който дойде да го вземе утре на място. Офисът ми е в квартала между Практикер и Санкт Петербург. GPS-а с дава: с кутията (някой по телефона настояваше за нея), самият GPS рисийвър и зарядно за автомобил. Бонус получавате и мирис на евтин ароматизатор тип борче, тъй като се оказа, че в жапката, където беше зарядното, имало такъв ароматизатор. Един Бог знае как се е озовал там. Телефон за контакт: 0885129901 Cheers! Както писах и в първия пост в темата - джаджата е продадена. Честито на новия собственик, да го навигират със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.