dreamworks Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Продавам лаптоп MSI в отлично састочние на 7месеца без гаранция загубих я поради постояното местене закупих го от техномаркет за 1150лв 1.7GH Dual-Core inside 3GB RAM 160HD Видеото е NVIDIA 256MB .... Camera web 1.3MPx -in-1 (MMC/SD/MS/MS Pro) integrat Wireless LAN 802.11 a/g/n 15.4 дисплеи Bluetooth 2.0+EDR ...i tnt не знам точнчния модел днес ще кача снимки и точня модел тамно СИНЯ перла на цвят перфектен е с ВИСТА е в момента и наи добрите програми AVAST proffesiona O&O degrag i TUNE UP KM player ....и така нататак готов за ползване може и да го преисталирам при желание но няма нужда ЦЕНА 550лв СПЕШНО За контакти ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 imam interes iskam snimki i model da vidq s kakav proceosr e . Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamworks Posted March 9, 2009 Author Share Posted March 9, 2009 Продавам лаптоп MSI в отлично састочние на 7месеца без гаранция загубих я поради постояното местене закупих го от техномаркет за 1150лв1.7GH Dual-Core inside 3GB RAM 160HD Видеото е NVIDIA 256MB .... Camera web 1.3MPx -in-1 (MMC/SD/MS/MS Pro) integrat Wireless LAN 802.11 a/g/n 15.4 дисплеи Bluetooth 2.0+EDR ...i tnt не знам точнчния модел днес ще кача снимки и точня модел тамно СИНЯ перла на цвят перфектен е с ВИСТА е в момента и наи добрите програми AVAST proffesiona O&O degrag i TUNE UP KM player ....и така нататак готов за ползване може и да го преисталирам при желание но няма нужда ЦЕНА 630лв За контакти ЛС НОВА ЦЕНА 550лв СПЕШНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamworks Posted March 9, 2009 Author Share Posted March 9, 2009 НОВА ЦЕНА 550лв СПЕШНО ПРОДАДЕН МОЖЕ ДА СЕ ЗАТВОРИ ТЕМАТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.