Jump to content
BulForum.com

Продавам Panasonic FZ-7

Recommended Posts

Здравейте,

продавам си фотоапарата - причина - ще си взимам dSLR :)

Panasonic FZ7

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9677823

на 2 години е,стандартния комплект (ремък за врат, батерия, зарядно, капачка за обектива, преходник за закачане на сенника/филтри, сенник, USB кабел)

закупувал съм го от solar_sea, от Hardwarebg - тази обява, апарата е купуван от фотопавилион, оригиналната му гаранционна карта е у мен :)

към него давам:

52mm UV филтър

52мм CPL филтър (в кутийка)

2ра Батерия (не-оригинална)

Статив (със пукната пластмаса на главата - трябва да го залепя)

2GB SD Карта Panasonic

1GB SD Карта (Transcend)

забележки по външния вид: тук-там протрит, надписите на някой копчета са почнали да изчезват, И най-важното! - предпазното стъкло на дисплея е счупено/пукнато в горния десен ъгъл - няма поражения по самия дисплей, работи си нормално, залепил съм едно тиксо върху цепнатината, и на мен лично не ми пречи на работата.

забележки по фукнкционирането - UV филтъра е заседнал на адаптера за сенника и няма махане :ghi: предполагам лятото в големите жеги е станало това.

с оригиналната му батерия последно направих 400+ снимки със светкавица на един банкет преди 2-3 месеца, резервната и тя държи там някъде, за самия апарат има писано много из интернет, но все пак ако някой го интересува нещо конкретно - да пита :)

за Връзка:

е-mail: [email protected]

апарата се намира в Пловдив, по цял ден съм на работа но не е проблем да го взема с мен, да дойдете да го видите на място и да се пробва

в Гаранция беше до 07.02.2009 към ФотоПавилион-а :)

цена - 250лв. за целия комплект

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...