Jump to content
BulForum.com

Capture Card

Recommended Posts

Неотдавна имаше пост в който се предлагаше capture card за 5 лв. Опитах с търсачката но не успях да намеря поста, моля някой ако може да помогне, или продавача ако прочете този пост да се свърже с мен.

Незнам кой пост търсиш, но аз имам един conexant Fusion 878a.

Купих го от този форум от blatimir за 10 лв, но така и не го подкарах. Пц-то го намира но нещо не става хавата с драйверите и софтуера.Омръзна ми да се занимавам и сега събира прах.

та... взимаш една двулитровка Каменица и е твой :)

п.с Немога да ти гарантирам че ще подкараш картата. Въпросния blatimir от който купих картата беше убеден че работи ,но аз за около 3 часа неможах да се оправя :)

Незнам кой пост търсиш, но аз имам един conexant Fusion 878a.

Купих го от този форум от blatimir за 10 лв, но така и не го подкарах. Пц-то го намира но нещо не става хавата с драйверите и софтуера.Омръзна ми да се занимавам и сега събира прах.

та... взимаш една двулитровка Каменица и е твой :)

п.с Немога да ти гарантирам че ще подкараш картата. Въпросния blatimir от който купих картата беше убеден че работи ,но аз за около 3 часа неможах да се оправя :)

Въпросния блатимир гарантира че работи, ако не си връща парите веднага, ама ако е подкара взима за инсталация

blatimir не се обиждай, не съм казал че си ме излъгал, а че аз неможах да се оправя . Мисля че се разбира от текста .

Офертата за бирата отпада поради преосмисляне на нещата. Съжалявам ако съм подвел някой. Може би ще се обърна към блатимир за инсталация ако не успея да я подкарам от втория опит.

Успех в търсенето !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...