pamporov Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Неотдавна имаше пост в който се предлагаше capture card за 5 лв. Опитах с търсачката но не успях да намеря поста, моля някой ако може да помогне, или продавача ако прочете този пост да се свърже с мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNiPoLiX Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Незнам кой пост търсиш, но аз имам един conexant Fusion 878a. Купих го от този форум от blatimir за 10 лв, но така и не го подкарах. Пц-то го намира но нещо не става хавата с драйверите и софтуера.Омръзна ми да се занимавам и сега събира прах. та... взимаш една двулитровка Каменица и е твой п.с Немога да ти гарантирам че ще подкараш картата. Въпросния blatimir от който купих картата беше убеден че работи ,но аз за около 3 часа неможах да се оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blatimir Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Незнам кой пост търсиш, но аз имам един conexant Fusion 878a.Купих го от този форум от blatimir за 10 лв, но така и не го подкарах. Пц-то го намира но нещо не става хавата с драйверите и софтуера.Омръзна ми да се занимавам и сега събира прах. та... взимаш една двулитровка Каменица и е твой п.с Немога да ти гарантирам че ще подкараш картата. Въпросния blatimir от който купих картата беше убеден че работи ,но аз за около 3 часа неможах да се оправя Въпросния блатимир гарантира че работи, ако не си връща парите веднага, ама ако е подкара взима за инсталация Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNiPoLiX Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 blatimir не се обиждай, не съм казал че си ме излъгал, а че аз неможах да се оправя . Мисля че се разбира от текста . Офертата за бирата отпада поради преосмисляне на нещата. Съжалявам ако съм подвел някой. Може би ще се обърна към блатимир за инсталация ако не успея да я подкарам от втория опит. Успех в търсенето ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.