Jump to content
BulForum.com

Купувам: ATA 66 cable

Recommended Posts

Не съм сигурен дали 66 или 100 ми трябва (не разбирам особено много), защото имам хард и дъно на които има с 1 пин по малко от кабела който ползвам а той май е 133. Имам и един който е 66 или 100 не съм сигурен, с който няма проблем. Закача ли CD-то на тоя с излишния пин ми исписва: BOOT DISC FAILURE ... , махна ли кабела от CD пали без проблем, същият проблем става и като сложа този с излишния пин на харда без CD, но сложа ли този който си е без пина няма проблем. Та въпросът ми е дали на някой му се намира такъв дърт кабел?

Офф, обърках си заглавието и немога да го редактирам моля ако може да го оправите.

По-добре закарай компютъра при някой който знае какво прави. Това което описваш са големите плоски АТА кабели които нямат нищо общо с SATA. Настрана че проблема ти е че вероятно закачах хард диска и СД-то на същия кабел тогава трябва да се нагласят master/slave джъмперите по тях. По-добре го закарай в някоя компютърна фирма, занеси 1 кока кола и ще ти дадат и кабел и ще го включат правилно :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...