BoldnesS Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Не съм сигурен дали 66 или 100 ми трябва (не разбирам особено много), защото имам хард и дъно на които има с 1 пин по малко от кабела който ползвам а той май е 133. Имам и един който е 66 или 100 не съм сигурен, с който няма проблем. Закача ли CD-то на тоя с излишния пин ми исписва: BOOT DISC FAILURE ... , махна ли кабела от CD пали без проблем, същият проблем става и като сложа този с излишния пин на харда без CD, но сложа ли този който си е без пина няма проблем. Та въпросът ми е дали на някой му се намира такъв дърт кабел? Офф, обърках си заглавието и немога да го редактирам моля ако може да го оправите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Обърни кабела не съм сигурен, но тези май са от бавните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ve$$i Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 По-добре закарай компютъра при някой който знае какво прави. Това което описваш са големите плоски АТА кабели които нямат нищо общо с SATA. Настрана че проблема ти е че вероятно закачах хард диска и СД-то на същия кабел тогава трябва да се нагласят master/slave джъмперите по тях. По-добре го закарай в някоя компютърна фирма, занеси 1 кока кола и ще ти дадат и кабел и ще го включат правилно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.