ex-impo Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Търся си такава гривничка ако му се намира на някой. Нямам прредпочитание за цвят, само да не е бяла. Цената е определяте Вие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ro6lyo1 Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 LIVESTRONG са само ЖЪЛТИ , те не са моден аксесоар да му търсиш цвят! има ги в София в магазините на NIKE на цена от 3лв. в Пловдив мисля че ги няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 LIVESTRONG са само ЖЪЛТИ , те не са моден аксесоар да му търсиш цвят! има ги в София в магазините на NIKE на цена от 3лв. в Пловдив мисля че ги няма. Мерси за информацията. Знам кое каде и за колко го има. В Пловдив го НЯМА! Факт е, че подобни гривни се срещат в няколко цвята. Не ми трябва точно оригинална Livestrong! Пуснах снимката за ориентир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ro6lyo1 Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 по добре си купи оригинала поне да знаеш че за нещо полезно си дал парите си! Ако имам път към София тия дни бих ти подарил една н.п. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 по добре си купи оригинала поне да знаеш че за нещо полезно си дал парите си! Ако имам път към София тия дни бих ти подарил една н.п. Аз бих си я купил, но до София за една гривна не е рентабилно. Но нека спрем, че да няма warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
MauHa^ Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 В Пловдив бях си купил една светло синя с някфи други надпеси на джумаята там ония сергийки ... за 1 кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 по добре си купи оригинала поне да знаеш че за нещо полезно си дал парите си! Ако имам път към София тия дни бих ти подарил една н.п. Вземи на мен една, ще ти я платя Link to comment Share on other sites More sharing options...
ro6lyo1 Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 porycah 3 broq kato doidat ste vi pisha da si gi vzemete Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Кви са тия гривни?!? Кво ви кефят толкоз? Светят ли кво правят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 http://www.livestrong.org/site/c.khLXK1PxH...k.BCED/Home.htm Парите от всяка гривна отиват за благотворителност. Всеки цвят е за различна кауза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Търся си такава гривничка ако му се намира на някой. Нямам прредпочитание за цвят, само да не е бяла. Цената е определяте Вие... Имам към 5 бр. Цена - 5 лв за бр. Само за Пловдив Който иска да пише... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.