st@nmen Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 продавам рециклирани модели лаптопи на HP и COMPAQ 12 месеца гаранция в момента има няколко бройки от този модел(450 лв) както с 1,6 процесор(470лв) машините идват с кашони и в наилоните ,небихте могли да познаете че са ползвани! имат и вграден микрофоН! повече инфо и снимки от габрово съм работя с еконт! скаип stanimir.georgiev 0899879674 Link to comment Share on other sites More sharing options...
st@nmen Posted February 16, 2009 Author Share Posted February 16, 2009 ако клиента желае да си инсталира сам oперационна система-отсъпка в цената! при покупка на 2 или повече броя-отстъпка в цената! при интерес мога да предложа и още модели! Link to comment Share on other sites More sharing options...
st@nmen Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 останаха само 2 бройки ,нова топ цена за модела с 1024мб рам -450 лв. за софия и габрово оглед на място ,за останалите куриер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
st@nmen Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 Igniter каза Здравей!Интересува ме дали имаш още останали бройки от този модел. Каква е конфигурацията на паметта- 1х512 или 2х256? Какви други имаш? Състояние? Гаранцията към теб ли е или от НР? За 3 машини, без ОС каква ще бъде цената? имам,имаш лично съобщение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.