blinki0071 Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Продавам комплект сд-пайнер,бас каса,стъпало,флашка 2гб. и комплект кабели.Си-ди-то е пайнер 2008г. падащ панел,модел с джойстик,евро букса,и изход отпред за флашка,мощност 4&45в.Касата е май 60-70 литра,шестограм.Говорителя е Бошмен-12ка,дават го 150вата,ама май е 100в.Стъпалото е кларион 2&100 или мостово 200вата.Комплект кабели и бушон 80ампера,флашка 2 гб. и поставянето от мен на място.Всичко е взимано лятото и е в гаранция.Тел за връзка 032632926 или скайп-blinki0071 Може да се направи проба на музиката и тогава да се купува,а ако не ви хареса как дъни здраве да е!!! Имейл[email protected] Всичко се продава комплект-450лв,може и договаряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 цени по отделно ? и дай точни модели. съмнявам се че ще успееш да ги монтираш ако не можеш да ми кажеш модела на плейъра например Link to comment Share on other sites More sharing options...
blinki0071 Posted February 10, 2009 Author Share Posted February 10, 2009 Всичко се продава в КОМПЛЕКТ!!! Точните модели сега не ги знам,в събота ще ги напиша допълнително защото колата ми е на село сега,ще цъкна и някоя снимка.А за вързването не се притеснявай,сменил съм сума ти конфигураций,да не мислиш че ще ида да дам грешни пари в сервиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.