N-series Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Апарата не се различава от нов.В прекрасно състояние, без никакви дефекти, с бял панел - който е рядко срещан за модела.Свири доста силно и чисто, а дисплея е повече от невероятен, като собственик на доста телефони бих потвърдил че е пряк конкурент на дисплеите на Sharp!Учудващо за мен. Телефона е с Българско меню, като работи със всички оператори.Тънката осветена линия отстрани предава голяма елегантност на модела. Комплекта е следния: - апарат W580i - Оригинално зарядно устройство 220V - 512mb M2 мемори карта Снимки: Цена: 169лвНова цена : 159лв!, като е възможен бартер за друго мобилно устройство За връзка с мен: гр.Пловдив GSM: 0885 988 680 Skype: lubo.h5n1.sharky Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoneShaker Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 А какво друго мобилно устройство търсиш ? По-скъпо ? По-евтино? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-series Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 Ами мога да доплатя, може и на мен да ми се доплаща, върпосът е да ми допадне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-series Posted February 9, 2009 Author Share Posted February 9, 2009 Нова цена : 159лв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen032 Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Ами мога да доплатя, може и на мен да ми се доплаща, върпосът е да ми допадне. колко би доплатил за пефектна нокия Е51? с металния панел без драскотина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-series Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 за жалост E51 не ме интересува като модел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.