jimmyb Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Търся 4 бр трансформатори или трафове (преобразувател на ток) 12V минимално 700 mА . Всички над 1А ми вършат работа. Стават от изгорели рутери или суичове и други такива. Цената е определяща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacy Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Имам 12 В 1000 мА импулсни не са ползвани изобщо. Общо 20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted February 4, 2009 Author Share Posted February 4, 2009 Явно не е точно да се каже ТРАФ, а захранване или адаптер на 12V, като това от картинката. Та значи, трябват ми такива 4 бр. Няма значение производител, само да са 12V 1А (или повече) и с букса като от снимката. Както съм писал по-горе стават, стават от изгорели рутери, суичове или други такива девайси Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 В Кузмов Електроник си купувах миналата седмица за Булсат приемник ,12В 800 мА за 10лв,над 1 ампер вече цените не са за мъже ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Търся 4 бр трансформатори или трафове (преобразувател на ток) 12V минимално 700 mА . Всички над 1А ми вършат работа. Захранване от компютър не ти ли върши работа, то е над 5А, може да му сложиш букса като тази която ти трябва, ако 4-те устройства са близо 1 до друго ще използваш 1 захранване и амперите ще са ти достатъчни,.... зависи за какво ти трябва, защото в някои случаи не е най-удачно импулсното захранване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misho1234 Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Търся 4 бр трансформатори или трафове (преобразувател на ток) 12V минимално 700 mА . Всички над 1А ми вършат работа. Стават от изгорели рутери или суичове и други такива. Цената е определяща. давам ти 5 вместо 4 за 25 лв като се има в предвид,че един е 10лв някаде ако си съгласен ми пиши на е-мейл:[email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.