Jump to content
BulForum.com

Купувам траф 12V 1A - 4 бр

Recommended Posts

Търся 4 бр трансформатори или трафове (преобразувател на ток) 12V минимално 700 mА . Всички над 1А ми вършат работа.

Стават от изгорели рутери или суичове и други такива. :D

Цената е определяща. :)

img_full.jpg

Явно не е точно да се каже ТРАФ, а захранване или адаптер на 12V, като това от картинката.

Та значи, трябват ми такива 4 бр.

Няма значение производител, само да са 12V 1А (или повече) и с букса като от снимката. Както съм писал по-горе стават, стават от изгорели рутери, суичове или други такива девайси :)

Търся 4 бр трансформатори или трафове (преобразувател на ток) 12V минимално 700 mА . Всички над 1А ми вършат работа.

Захранване от компютър не ти ли върши работа, то е над 5А, може да му сложиш букса като тази която ти трябва, ако 4-те устройства са близо 1 до друго ще използваш 1 захранване и амперите ще са ти достатъчни,.... зависи за какво ти трябва, защото в някои случаи не е най-удачно импулсното захранване.

• 3 months later...

Стават от изгорели рутери или суичове и други такива. :D

Цената е определяща. :)

давам ти 5 вместо 4 за 25 лв като се има в предвид,че един е 10лв някаде ако си съгласен ми пиши на е-мейл:[email protected]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...