BoldnesS Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Търся да закупя някаква карта по възможност да е с PCI слот нещот от сорта: CLICK причината е, че търся алтернативен начин за гледане на филми, че тамън си взех кабел и си смених щайгата, с една малка подробност, че си останах с вградената видео карта и не ми се дават пари за няква PCI Express само заради S-video изхода. Да, ще кажете, че мога да си взема карта направо с HDMI изход, да но растоянието ми е проблем, а 10 метров кабел HDMI - HDMI си е 30-40 лв. За това ми трябва само някаква евтина алтернатива на старото ми AGP видео. Ако някой знае по добър вариант да го предложи на ЛС. Търся да закупя някаква карта по възможност да е с PCI слот нещот от сорта: CLICK причината е, че търся алтернативен начин за гледане на филми, че тамън си взех кабел и си смених щайгата, с една малка подробност, че си останах с вградената видео карта и не ми се дават пари за няква PCI Express само заради S-video изхода. Да, ще кажете, че мога да си взема карта направо с HDMI изход, да но растоянието ми е проблем, а 10 метров кабел HDMI - HDMI си е 30-40 лв. За това ми трябва само някаква евтина алтернатива на старото ми AGP видео. Ако някой знае по добър вариант да го предложи на ЛС. Мии чесно казан в нито един сайт не видях такива видео карти за това се обръщам тук, някой може да има такава реликва и съм почти сигурен че няма да ми излезе по евтина споменатата от "nonsan" карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 ОФФ/ А проверил ли си колко струва една 32 или 64МБ карта на PCI с TV out и то втора употреба. По-ефтино ще излезе май една PCI-e(имаше около 30-35лв) или варианта с HDMI. Иначе колегата продава тук 128МБ-->ЦЪК Съжалявам за ОФФ-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.